Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Agri stāvoklī!

Reitings 198
Reģ: 14.03.2011

Ai, šī tēma šodien aktuāla! :D

Pirmkārt!pati neesmu stāvoklī, izsargāšanās lietas uztveru nopietni, plānoju nākotni utt., Bet šodien pie manis ieradās draugs un paziņoja, ka viņam būšot bērns! (No meitenes, kas vel pat nav pilngadīga!) Viņam 19 gadu! Baigais varonis! Audzināšot, skološot, vairāk tik ļoti netusēsies apkārt utt... tik diez par kādu naudu!? Ai, bet tas jau atsevišķš stāsts!

Ko Jūs sakat par šādiem gados jauniem vecākiem?

13.12.2011 22:18 |

Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Nav nozīme cik gados ir bērns, vairāk ir nozīme vai par to bērnu spēs parūpēties. Visticamāk puisis neapjēdz, ko tas nozīmē, nezina cik daudz ir vajadzīgs! Ja ir palīdzība, tad jau vieglāk, bet ja nav? Pie tam jau arī jāskatās, kā uz to skatās abu pušu vecāki un viss pārējais. Protams apsveicami, ka pirmajā brīdī neliek meitenei abortu taisīt! Gadās jau visādi :)
Pati esmu jauna un ir bērniņš un esmu viena, ir grūti, bet man daudz palīdz apkārtējie un pagaidām tieku galā. Puisis spieda uz abortu, bet es zināju, ka esmu stipra un tikšu galā. Ļoti mīlu savu bērnu un pozitīvāku par vioņu neesmu redzējusi. Viņš pat palīdz man nenokārt galvu :)
13.12.2011 22:24 |

Reitings 527
Reģ: 05.01.2011
šī tēma daudzas reizes ir cilāta, bet mans viedoklis ir tāds, ka bērniem nevar būt bērni, vajag būt materiāli nodrošinātām un stabilai dzīvei, lai spētu nodrošonāt visu nepieciešamo bērnam, pie tam jaunība ir jāizbauda, jāiztrakojās, nevis kamēr draugi tusējās, jāsēž mājās un jāmaina autiņi.. ;-)
13.12.2011 22:24 |

Reitings 4718
Ojjj.. es varētu daudz ko pateikt, bet bail kādu aizvainot, kas ir varbūt gados jaunas māmiņas un dzīvo arī pēc tāda principa - gribēju un viss, vienalga, ka ne izglītība, ne karjera, ne mājas, ne naudas :-D
13.12.2011 22:27 |

Reitings 565
nu jā, tas par tiem tusiem ir taisnība! Manā gadījumā iztusējos un izbaudīju trakulības! Tad arī ir vieglāk. Bet tomēr mazais nav šķērslis labi atpūsties, bet nu nebūs vairs vieglās, bezatbildīgās dzīves. Domāju, ka arī meitene ir grūtākā situācijā.

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Kas darits, darit. Lai nosoditu ir jau par velu, mazulis jau pieteicies.
Jebkuram ta var gadities.
Bet nu uzskatu, ka ja reiz abi ir tik nobriedusi seksam, tad lai ari rekinas ar ta sekam & rezultatiem tiekot gala pasiem.
Bet ir jau ari redzeti un dirdeti daudz jaunaki pari,kam ir mazuli, un kaut ka vini izcinas tam cauri un viss ir kartiba.

Turklat man ir zel tos parus,kas berninu plano un grib, daritu visu lai tads butu, bet nekadi netiek pie tada. A seku reku daziem jau pec vienas nakts sakara ir negribets mazulis :(

Reitings 565
Man viena paziņa 19.g, piedzemdēja un aizbrauca uz UK, bērnu pameta mammai! Tagad nezinu vai jau LV, bet nu ticu, ka pēc pāris gadiem kauks, ka viņai ir meita!
13.12.2011 22:32 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
varu pastastit, kā tas ir no bērna perspektīvas :D jo pati esmu nepilngādīgas māmiņas (16. g) meita. Vienīgais, kas mani apbēdina ir tas, ka nevis viņai vēl naudas nebija, karjeras vai kā cita, jo šajā ziņā par mani lieliski parūpējās vecvecāki, bet gan tas, ka man nebija normāla tēva. O, man VSP nebija tēva :D bet iespējams, ka citiem šādiem bērniem tēvs būtu, bet šaubos, ka te var runāt par normālu ģimenes modeli. no 100 šādām ģimenēm cik(?), 5cas varbūt iztur visu mūžu kopā? anyway, man tiešām šķiet, ka tas ir galvenais faktors, kurš būtu jaunajiem vecākiem jāizvērtē, pirms pieņem lēmumu bērnu paturēt, jo, teikšu godīgi - nezinu cilvēku ar sapistāku uztveri par mīlestību, ģimenes dzīvi un attiecībām, kā mani. un tas atmaksājas man šobrīd pamatīgi negatīvi. un jā, vainoju tikai neizdevušos ģimenes modeli, piemēru. ja viņi ir ilgi kopā un tiešām šķiet saskanīgi un izskatās, ka varētu noturēties - vrb tad bērns nebūs nekas negatīvs.
13.12.2011 22:39 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Visam sava laba un slikta puse.
13.12.2011 22:51 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Nu,varbūt,čalis pie lietas ķersies. 19 gadi nav nemaz tik agrs vecums. Man draudzenei arī draugs,kuram 19,bet viņš ir nopietnāks nekā daudzi 25gadus vecie ofisa vīrieši.
Ja tas ir tas,ko viņi vēlas dzīvē,tad kāpēc ne? Ne jau visi grib studēt augstskolā,pelnīt tūkstošus. Citiem pietiek ar minimumu :-D
13.12.2011 23:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits