nezinu, ko darīt.. man ir draugs, esam kopa divus gadus. ir bijushi brizi kad ir labi, bet praktiski nav dienas, kas butu bez stridiem. parsvara gan sikumi. dzivojam kopa- es dzivoju pie vina. ir bijis tik gruti, visu laiku kkadi stridi, domaju par skirsanos diezgan biezi, bet ta ari nekad neesmu sanjemusies. pat nezinu vai miilu vai pieradums.. visu laiku domaju par to, ka ja atrastu citu uzreiz aizietu, neatskatoties. un tad nu uzradas shis cits. jauks un miljsh, tik tiesham forsh s puisis. satikamies darba, tagad stradajam kopa. bet ta ka darbs mainjas tad nav viss ta ka redzu katru dienu un pat ja stradajam viena maina, ir reizes kad pat tai diena nevar parunat vai samiljot, tikai redzet, vnk tads darbs. tiekamies jau menesus divus, protams, vinjsh zin, ka neesmu briiva. bet gaida, kad beidzot izskirsos, jo esmu teikusi, ka viss pieriebies esosajas attiecibas. ta nu es dzivoju ar diviem un gaidu, kad beidzot notiks kas tads un es sapratishu , ko man vaig! mana dzive ir parvertusies vnk murga!! bet nu pati jau vien esmu pie vainas, ka divu menesu laika nesmeju saprast ko man vaig! ar esosho puisi ir gajis visadi, ir bijusi psihosana, ir bijis kad vinsh man iesit, vel vakar saspieda sejai vaigus ta ka vel aizvien saap, kad pieskaras. nervu nav ne vinjam ne man. pedeja laika esmu ka cietuma.. darba ja nepiezvanu ik pa stundai un tiesam.. ik pa stundai ir skandals. atnaku majas liek man paradit draugos visas vestules, statistiku un pat to kurs man uz profila kkadas davanas atsutijis. telefonu kontrole, sms, zvanus.. visu parbauda. saprotu, ka vinjsh neuzticas man, nezin vinjsh par to otru puisi, tikai to, ka esam sarakstijusies, neko vairak, bet vai tas ir iemesls taadai kontrolei?! ka izeju no istabas, ta pirmais, ko vinsh mekle ir mans telefons, lai visu parbaudiitu. darbs man ir labs, ka jau mainas, ir arii naktis jastrada. zinu, ka netiekamies tik biezi, bet maksa tik labi, ka es vnk nespeju nopelnit taadu naudu nekur citur un zinot, ka man jasuta nauda gimenei vel tad vnk nav citu variantu. liek man stradat agri no ritiem,ko es vnk fiziski nespeju, visu atlikuso dienu jutos sausmigi, ka 5os jaceljas, stradaju tikai vakaros ar daziem riitiem menesi. briivdienas ari nevienmer iekrit sestdiena svetdiena, kad vinjam. visu laiku nebija problemas ar darbu, tagad liek man izveleties vinjsh vai darbs, grib lai pametu darbu! bet ko man darit? rauties pa viesmili un sanjemt 3x mazak?! mani draugi vinjam nepatik, balleties iet man nelauj, katreiz ka gribu kur iet ir skandals. grib lai eju ar vinju kkur un vinja draugiem, bet vinjsh ar maniem nekad nenaks. negribu iet ar vinju dzert,jo katreiz mes sastridamies, tad kam tas ir vajadzigs? labak ejam atseviski un no rita tiekamies majas. vinjsh to nesaprot. grib lai viss ir pa vinja pratam. pati saprotu, ka sis attiecibas ir novestas vnk lidz vajpratam. bet aiziet nevaru!!! ka iedomajos par mantu kravasanu.. mainit visu dzivu.. baidos. zinu, ka viena nebushu jo ir otrs puisis, tik jauks, bet ne lidz galam izrada savas jutas, ne nu protams, ko tad es gribu, ja jau man ir draugs.. esam pargulejusi un taa viss ir labi. jutos drausmigi ka taa meloju un dzivoju dubultu dziivi. tik gruuti pastities acis draugam. bet vinjsh man piedod visu, tik nenormali stridamies, bet nekad lidz galam. nespeju ari vairs iedomaties savu dzivi bez otra puisa.
baidos, ka izskirsos, busu kopa ar otru, bet domashu par bijusho. vnk atri piekeros cilvekiem, gruti pazaudet kadu, ar kuru tu katru dienu esi bijis jau divus gadus. sis gan ir manas pirmas nopietnas attiecibas.. zinu, ka tapat gribeshu citus, gribu izmeginat dzivi ar citiem,zinu ka negribu visu muzhu pavadiit tikai ar vinju. bet tai pasha laika aiziet es nevaru un baidos. negribu neko nozelot. ari otram puisim viss ir apnicis, negrib vairs gaidit un saprotu vinju..
nekadus jau te padomus dot isti nevar, pati zinu, ka viss ir jaizlemj un pati vainiga pie sis situacijas,vnk gribeju uzrakstit.. laivieglak.. katru dienu tikai par so visu domaju, neko nespeju saprast, apnicis viss,gribas mierigu dziivi. kaa lai izlemj ko man vaig? ka lai izveles un pec tam nenozelo?