Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pozitīvisms. :)

 
Reitings 360
Reģ: 29.01.2009

Sveikas . :)

Pagājušonedēļ , mana vīrieša mammas mājās viesojās kāds viņu radinieks. Onkulis gados - apmēram 75 .

Šis onka mani savā ziņā takā iedvesmoja. Es nesapratu un joprojām arī nesaprotu kur viņam tā dullā enerģija , visu laiku runāties , smieties ,dejot . Tāds viens pozitīvisma iemiesojums. Nenoliegšu , skaļš arī. Bet tas tā. Šis onka savas dzīves laikā ir visur kur pabijis , redzējis un dzirdējis , piedzīvojis. Un joprojām, jā, ar lielu smaidu sejā turpina trakot ( tusēties ) , neskatoties uz to kāds ir viņa vecums .

Šādus cilvēkus nopelt nevajag, drīzāk apbrīnot to ,kāda harisma no viņiem nāk, kāds pozitīvisms. Šaubos vai mēs (es) , viņa gados būšu tāda , kā viņš , tagad - jau neesmu. Viņš problēmas neredz, viņš tām dzīvo pāri un ar lielu , plašu smaidu sejā. Laiku neskaita ko nodzīvo. Viņš vienkārši dzīvo! Mēs jau savā starpā smējāmies, tas tur , augšā nebūs priecīgs kad onka tur nonāks ar laiku. Visas debesis satricinās. :D

Mūsdienās cilvēki ļoti daudz velta laiku savu problēmu risināšanai. Varbūt vajadzētu pat tik ļoti tām virsū neskatīties , neiespringt. Nu un ? Jo tie kas vairāk iespringst ,tiem grūtāk iet . Mums dzīve ir dota tikai viena , un tā nav jāvelta problēmu risināšanai , vienkārši ir jādzīvo. Un tikai ar smaidu sejā. Vienalga kurp ej , ko dari - pasmaidi. Uzsmaidi kaut vai garāmgājējam uz ielas,tantiņai autobusā un redzēsi ka tava diena taps gaišāka gan Tev , gan arī tam cilvēkam. Satiec sen neredzētus draugus , pasēdi ar viņiem pie tējas tases kādā kafejnīcā, vai uzaicini ciemos . Novēli jauku dienu saviem mīļajiem . Apskauj un sabučo.

Priecāties var par visu ko, kaut vai par rudens lietu un vētru laukā. Par sniegu ziemā,par ziediem pavasarī un sauli vasarā. Par putniem debesīs, un vispār par to ,ka Tu esi uz šīs zemes un kad Tev ir dota iespēja kaut ko paveikt tavas dzīves laikā.

Neskumsti , priecājies.

Un neraudi / nečīksti ka ārā ir depresīvs laiks , nav sniega (nekur jau tas arī neizpaliks) .

Dzīvo pozitīvi. :)

13.12.2011 00:49 |
 
Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Pareizi ir, vajag būt pozitīviem un vairāk smaidīt :) starpcitu ārā laiks ir fantastisks, nevis depresīvs :) Tiks silts un patīkams priekš decembra vidus, man jau ļoti patīk :-)
13.12.2011 01:10 |
 
Reitings 360
Reģ: 29.01.2009
Tieši tā, viena no tām pozitīvajām lietām ka piemēram nav jāčunčoļojās pirms ej ārā 100 un 1 apģērba gabalā. :)
13.12.2011 01:16 |
 
Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
o jā! :-)
Un nav daudz jākurina, malka ietaupās :D:D
vispār vienu brīdi es visu redzēju melnās krāsās, tagad atkal esmu atguvusies un skatos uz visu pozitīvāk..bija lietas, kas atvēra acis. Galvenais neļauties sevis žēlošanai un censties vairāk dot citiem, tad arī pašam radīsies jaukas emocijas un prieks. ;-)
13.12.2011 01:27 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cilveki nemak priecaties vairs par mazam lietam!Man prieks ,ka virietis gados, energijas pilns ! :-)
Es nezinu kapec ta ir sanacis,bet musu dienas cilveki laikam uztraucas par sikumiem-sagraujot pasi savu nervu sistemu!Sakrenkejas par to ,ka nav it ka ko vilkt mugura,nav davanas,lai aizietu ciemos uttKada nozime tam ,kas mugura,kadu davanu esi uzdavinajusi cilvekam ,ja aizejot tajos ciemos nav ta dziviba ieksa...! ;-)
13.12.2011 02:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits