Labdien visiem, kas ieskatījās! Mana problēma ir blusas.
Mes ar draugu pārvācāmies uz jaunu dzīvokli, visu parvedam, es saku visu iekartot un tirit dzivokli! Dzivoklis nav pretigs un bomzigs, tikai nedaudz nekopts, netirits. Ka jau sakuma viss ir nepatikams un sveš, bet izradijas, ka viss ir DAUDZ nepatikamak! Ieprieksejie irnieki savairojusi blusas visa dzivokli un dzivoja pavirši. Man paradijas dazas pumpas, pec nedeļas atklaju blusas! Daudz blusas, lielas un mazas. Biju soka! Izlasiju i-neta visas diskurijas. 1x nopirku dargu lidzekli pa 10ls un saputu visur + izmazgaju gridu ar slaveno Neostomazānu. Pec 2ned saka atkal paradities dazas, bet tadas mazas un ne tik aktivas. 2x atkal mazgaju kartigi gridas ar Neostomazānu, taa, ka pudoja. Tgd atkal blusas pazuda, gaidu, kas bus talak. BET ir tada lieta, ka mums dzivokli daudzkur linolejs nav lidz galam pie sienam un istaba vins vel ir no diviem lieliem gabaliem salikts un pa vidu ir naga lieluma betona sprauga. Man teica, ka tas blusas visdrizak ir ieperinajusas zem linoleja, iespejams dzili un vinas visu laiku naks ara. JAMAINA LINOLEJS!
Jus ari domajat, ka var but tik traki?
Varbut kads var man kko ieteikt?
Man negribas parvakties atkal, bet nevelos ari mainit visa dzivokli gridu...