Vienu gadījumu zinu tādu, ka tagad vienkārši jāsmejas tā, ka gar zemi jākrīt, bet tas nav par mani un nedrīkst stāstīt. :-D
Bet pašai bija tā - toreiz jau bija tie datori vecie, un no interneta visādas programmas salādētas, utt. Un bija tādas programmas, kurās var ierakstīt tekstu angliski un viņš izlasa to tekstu, var uzlikt dažādas balsis. Nuu un mēs ierakstam tur kaut kādu murgu jau laikus un zvanam no viena puikas telefona uz cita telefonu, kas nezina to, no kura zvanam
Balss uzlikta - citplanētieša. Un galvenais, tik reāli izklausās! :-D
- Caspar, is it you?
---Klausāmies, ka Kaspars pacēlis, saka - yes. :D
- Caspar, are you a girl?
--- No.
- Yes, you are!
--- Ko???
- Caspar, you are a chicken.
--- Ej dirst!
- Bye, bye. Chicken!
:-D
Tas par to chicken izklausījās smieklīgi, tāda vēsā intonācija tam visam bija.. :-D
Ā, vēl nesen zvanīju draudzenei no nepazīstama numura, jo zināju, ka viņa gaida Skonto zvanu. Zvanu, paceļ - mans mīļākais radio ir radio Skonto. Es saku pārvērstā balsī - jā, mans arī. Kaut ko vēl par to, ka nu jā, tagad sazināsimies ar jums, gaidiet, utt. :-D
Bet mana māsa pa telefonu jaunībā ar savu pirmo vīru iepazinās. Viņš zvanīja uz parasto un sajauca numurus, izrādās, netālu dzīvoja, un tad nu viņš viņai Rudzupuķes dziedāja klausulē, stundām runāja, utt.