Kārtējā nedēļas nogale, kas paskrēja vēja ātrumā ir garām. ;-)
Vakar bijām uz filmu Džims un Džila. Nu tāda filma, ko var skatīties aiz neko darīt, bet nekas sevišs jau nebija. Mājās braucot no Siguldas gandrīz iekļuvām lielā avārijā, jo viens atsaldētais dzina vairākas vieglās mašīnas un vēl smago un brauca pa mūsu joslu tieši mums pretī. Labi, ka vēl kāda saprāta šūna bija palikusi un pēdējā brīdī pats parāva uz grāvi. Mums aiz muguras brauca vēl vairākas mašīnas un mēs izspraucāmies pa vidu smagajam un tam debīliķim. Nezinu, kas ar viņu pēc tam notika, bet man patiesībā vienalga jau bija... (e) Kur var būt TIK debīli cilvēki! Labi, ka tētis bija pie stūres un spēja reaģēt, kas tajā brīdī notiek. (t)
Esmu šodien gulējusi 2 stundas, ak, kā es dievinu praksi (l) (e)Dzīvoju uz enerģijas dzērieniem...
Pirmā stunda novadīta un tagad varu normāli pabrokastot. Interesanti, cik ilgi es tā varēšu vilkt, jau no septembra beigām tā... :-/
Zili rinķi zem acīm jau ir, diez kas būs nākamais...
Bet tā visā visumā jūtos labi, vakardienas saruna ar vienu cilvēku rosināja manī nereālas pārdomas un secināju, ka esmu bijusi totāla MUĻĶE, cik "patīkami" to apzināties... (e) (s) :-D
Ak jā, Pumčika rakstītais lika atcerēties, ka aizmirsu padalīties par skatāmo lietu jeb filmu "Džeks un Džila". Komēdija īsti Sandlera stilā-nekādu augsto mākslu var negaidīt, bet par WC joku (caurejas skaņas) kārtējo reizi smejās visa zāle. :) Un ļoti grūti pieņemt vīrieša tēloto sievieti kā tiešām sievieti. :)
Labs rīts!
Šodien atkal pustukša diena. Meklēju paralēli citu darbu, jo ar šo ir pārāk daudz brīva laika, un domāju, ka darbsu varētu izdarīt brīvajā laikā, grūtāk, protams, būtu, bet kas man - ne bērnu, suņu/kaķu, vīrietis arī ļoti aizņemts..
Piekrītu pirms tam Abalones teiktajam, ka cilvēkiem tiešām jāiemāca ekonomikas pamati, vairāk man nav ko teikt.
Es esmu ritīga kaza-nez kur izdomāju, ka šodien jāiet man pie higiēnista, tāpēc atteicu pierakstu uz sportu.
izrādās, ka velti, jo higiēnists man rīt :D
nekas, šodien tad baseins lai būtu :)
Nedēļas plāni-darbs, sports, moš kāda druška jāsatiek, jāizgatavo galdinš, jāaiziet uz viena drauga teātra izrādi, moš ballīte, frizieris un jāpalidz mammai dz.d. galds kolēģiem sagatavot.
tas tā viss.
Un ja man arī nauda būtu Swedā, neietu un ārā neko neņemtu.
Cilvēki ir dulli.
Man Swedā naudas nav, bet kad es redzēju centrā tās rindas pie automāta tiešām nesapratu kas notiek. Tad izlasīju netā. Ja man nauda tur būtu bijusi arī drošvien ietu ņemt laukā, jo kaut gan to naudu var dabūt atpakaļ, tomēr mierīgāk gulēt, kad nauda jau ir makā. :-D
Nu mani mamma sākumā sakacināja, es aizgāju, ieraudzīju tās masas un sapratu,ka neesmu tik slima, lai tur stāvētu!Un tad man atkal mamma zvana un saka,ka tas ir bullshits, lai es eju mājās :-D bet nu paldies tiem superīgajiem cilvēkiem, dēļ kuriem man makā skaidrā naudā ir viens lats!
ā, es esmu tik dusmīga. Mammai draugs šodien mājās, man dēļ viņa konkrēti apdega maizītes, dūmi visur, ā, esmu gatava laist ugunis. Šis tur sēž, klausās savu krievu tucinieku, skrien 15x pīpēt, bet to, ka dūmi, to neredz (e)
Nu tiešām tik grūti apskatīties? (t)
Lai arīvakar aizskatījos filmu līdz 2 naktī, šodien kā par brīnumu miegs nemušī mani nost!
Hokejs varkar bija labs! :D Abalonei labs ieteikums par mūziku fonā un pāru daiļslidošanu! :D :D
Pae Swed - perfekts veids kā parādīt, kāds twitterim ir spēks 21. gs. Diemžēl, pārāk daudz aitu, kuriem tik pamet baumas un gatavi uzreiz skriet un grābt to naudu, kaut arīnojēgas par notiekošo nekādas. Bet ok - ja cilvēks tikko ir ieberzies ar Krājbanku, var jau no vienas puses saprast. Jebkurā gadījumā ceru, ka atklās to baumu palaidēju!
Šodien jāaizskrien jānopērk biļetes uz Zsvētku koncertu un daaaudz jāpastrādā! :)
Šodien cilvēki vēl stāv pie automātiem, nu tiem, kuros ir nauda?
Es vakar drošības pēc pārskaitīju uz SEB, ar cerību, ka gaisā neuzkārsies, jo n u rinda manā galā esot bijusi nežēlīga, un tāda muļķe jau nu neesmu gan. Tad jau mani vietējais Koļa ātrāk aptīrīs kā Swed :-D
Jolly, man ir tās Singer kājas, vajag virsmu :)
klau, man Tev kā māksliniecie jautājums-moš iedod e-pastu, es tev nosūtīšu, kāda man izskatās istaba, Tu varētu pateikt, kā Tev liekas-stikla virsmu vai kaut ko ar dekupāžu? :)
Labrīt!
Šis rīts sākās ļoti nejauki, jo nenozvanīja modinātājs un es par stundu aizgulējos.
Ha, tikko man zvanīja no Cosmo redakcijas un piedāvāja abonēt žurnālu.
Par Swedbanku - es pilnībā saprotu cilvēkus, kas uztraucās. Ja pāris gadu laikā pa burbuli ir aizgājušas 2 bankas, pie mazākajām aizdomām rodas panika. Un zinot, kā vispār Eiropā tagad ir ar finansiālo pusi, ticības vairs nav nekam. Turklāt, divas dienas pirms Krājbankas kraha, cilvēkiem tika ziņots, ka viss ir kārtībā un ne par ko nav jāuztraucas. Šobrīd šīs baumas un masu panika ir uzticības un komunikācijas kvalitātes jautājums.
Es pie bankomāta neskrēju naudu ņemt ārā, bet drošības pēc konta atlikumu pārskaitīju uz citas bankas kontu.
Bāc, tagad es noskaidroju kāpēc, bet man jau neviens nevarēja pateikt, ka jaiet ar 1.datumu, jo es biju savā galvā izdomājusi, ka tas mēnesis, kuram 100% apmērā būs pabalsts, skaitīsis arī nedēļa, tas nozīmē, ka man tikai par decembri būs kā par pilnu mēnesi, stulbi man, ļoti, jo es biju rēķinājusies.
Ai, bet ko nu vairs.