Pēc aborta(abu lēmums) veikšanas viņš vnk mainijās par 360.. Līdz tam bija vnk perfekts, bet tgd jau vēlas skirties! Viņš pamet vienu ar lielo sāpi. :(
Man ir tada sajuta,ka tavam virietim interese par tevi pazuda taja bridi,kad vins piekrita abortam!Loti zel...ja pat neaizgaja pie tevis uz slimnicu!Tev noteikti loti sap,bet megini sakt visu no gala-ar so virieti es noteikti neko ,nekad negribetu ne labot ,ne turpinat! (t) Turies! :-)
Gan jau ka Tu esi tik histēriska un grauz viņu par to bēŗnu( zinot cik sievietēm ir liels talants šajā ziņā),ka arī tapēc viņš ir mainijies.
Tās ir manas domas.
Tur jau izriet arī tas, kā jūs nonācāt līdz tam visam. Pieļauju ka naudas problēmas, lai uzturētu ,vai vecums. Un tad vnk ir tas sprādziens! Par katru vārdu ko viņam pasaki!
bet ja meitene izlemj par abortu, nu ko tad piiksteet? ja es izlemtu taisiit abortu es neseedeetu un negaudotu lai mani zheelo! riebjas tadi cilveeki kam to tik vajag lai vinjus zheelo, liekot otrajai pusiitei justies vainiigai. esmu redzejusi dzive tadu gadijumu- meitene pati izlema par abortu puisis piekrita- pec tam taa dura visu laiku gribeja lai vinju zheelo- nabadzite tak beernu zaudeejusi, visu laiku puisi zaageeja, ka vinjsh vnk neiztureeja...
Ja tas ir tads nenobriedis jaunietis, tad skumji - meitene vinu pasu pasargajusi no problemam, un tiek pamesta. Bet es nezinu detalas situaciju - ja tas ir vecs vecuks, kas grib, lai peec vina uz pasaules kaut kas paliek, piemeram, beerni, tad var saprast, ka vins veelas atstat aiz sevis turpinajumu, tadel nolema varbut pameklet tadu, kas veelas beernu.
Tieshi taa - cilveks tiecas uz idealu - lai ir gan lieliska bauda, gan ari piepildijums dzive, piem., berni. Bet dzive spiez izveleties starp siem diviem.
life enjoys passion - paskat, ka mums tagadejas bildes starp citu saksan un turpinaas debessjums...