Pēc aborta(abu lēmums) veikšanas viņš vnk mainijās par 360.. Līdz tam bija vnk perfekts, bet tgd jau vēlas skirties! Viņš pamet vienu ar lielo sāpi. :(
neviens nav perfekts.
ir cilveki, kuri pie mazakajam grutibam, problemam muk. un ja ieprieks cilveki dzivoja sterila vide, tad tagad, rodoties problemam, var iepzit to 2. seju.
Spried pati, ja pēc slimnīcas apmeklējuma tā vietā, lai mēs kopīgi pārrunatu to viņš izklaidejas ar draugiem??!!
Vienīgi mainījusies tādā ziņā ka pārdzīvoju..
Nu tad viņš ir lohs! No šitāda laikam pati šķirtos, kas gan sievieti tādā brīdī varētu atbalstīt, ja ne viņas mīļotais? Varētu padomāt,ka tā ir tikai Tava problēma, ne viņējā.
es, protams, atvainojos, bet vai tas nebija juusu abu kopiigs leemums? tad kaapeec viirietim ir jaaseezh un jaauzklausa kaada chiiksteeshana un raudaashana. cits variants buutu, ja vinjsh buutu tevi pierunaajis, tad vinjam buutu tevi jaamierina. bet pati izleemi, pati izdariiji, dziive turpinaas, kaadeelj tad chiiksteet? liela saape saki? ko tad muljkje skreeji uz abortu?
MisTake, nu kā tā var teikt? Man liekas, ka aborts jebkurā gadījumā ir sāpīgs trieciens sievietei. Vīrietis vēl nav izaudzis no autiņiem, ja jau viņš atļaujas šādi izdarīties. Tu nezini kādi bija iemesli abortam, tāpēc savu nosodošo attieksmi vari izlikt kaut kur citur. (e)
Vins negib par to domaat. Iespeejams, vins domaa, ka sis notikums vienmeer staavees juusu starpaa un par to vienmeer buus jaatceras. Vins negrib skatiities kaa tu paardziivo jo tas liek arii vinam justies slikti. Vinsh irgljeevs un egoistisks. Jo aatraak izbeigsi siis atieciibas, jo labaak.
mikstais-tapēc tu arī esi viens,ka piesienies pie mazākām kļūdām :-D
es domāju,ka iekšienē viņš arī pārdzīvo. ir dažādi pāri, šāda situācija tikai parādīs pie kura tipa jūs piederat. varbūt vnk viņam vajadzīgs laiks, cik ilgi jau viņš tā ''skraida''?