Noliku ar pirmo reizi, bet bija traki. raudaju eksamena laika, tas ir pec eksamena instruktora klatbutne :D
figuras mierigi ar pirmo izbraucu, man bija estakade un kabata, pa Valmieru vins mani pusstundu izdzenaja, pielaidu dazas kludas, kad piestajam pie CSDD vins mani sak strostet, pagriezienus neradam, puses nepazistam, blaah blaah blaah, un tik nikni, a es pec dabas esmu briesmigi emocionala, ja uz mani kliedz tad es raudu, ta nu es sedeju masina, skatijos lauka pa logu un raudaju, kad vins ievilka keksiti pie ieskaitits, es apstulbusi blenzu un domaju: pag, ieskaitits tak nozime, ka es noliku vai ne? a kam tad vins mani ta lamaja? :D noliku ar 9 punktiem. Vienreiz neparadiju pagriezienu, nu paradiju, bet sis izsledzas un es nepamaniju, tad nepareizi nostajos pie brauktuves malas un vel vins teica lai braucu pa labi, a es aizbraucu pa kreisi :D Vins man iedeva to lapu, es prasiju ko talak, jaiet iznemt tiesibas, pakeru lapu, ne varda nepateikusi izlecu no masinas un aizbegu, tiesibu bilde esmu noraudajusies ar sarkaniem vaigiem, pec tam pie CSDD gaidiju savu instruktoru un visulaiku baidjos, ka tik tas eksaminetajs nepardoma un nenak man nemt tiesibas nost :D