kā atkal priecāties?

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

Jā,kā atkal priecāties?

Mani vnk pārņēmis drūmums - skolā tik daudz darba,ka vai karies nost..citas lietas arī neizdodas un neiet kā gribētos :-/ Vakar 3h no vietas noraudāju (šorīt sajūtas un skats ir vnk krimināls,ka ne no mājas iziet ārā,lai citus nepārbiedētu!) (t) Visu ko pārdomāju,visādas domas nāca prātā...skolas darbi vnk visu labo un foršo no manis ir izsmēlusi,vnk nav ne pa ko prieks,es visu laiku tikai rakstu,rakstu,rakstu tos darbus..nav vnk laika sev (s) Naktīs esmu ilgi augšā, nevaru aizmigt un tad noguļu ilgi un atkal ķeros pie darbu kaudzes (t) Man tas viss tā apnicis,ka es nez....

Kā atkal atgūt savu foršo ES? :-/ Nāk visu laiku raudiens, jūtu,ka organisms vnk izsmelts, nav tā spēka vairs, nekādas enerģijas (s) Galva sāp, reibst,esmu ar visu pārņēmusies..pat bieži nav laika normāli paēst :-( Raudiens nāk,kā es sevi grauju!Izeju ārā un jūtos kā zombijs,kas no alas izlīdis un visi uz mani skatās :-/ Pat nav spēka līdz veikalam aizvilkties...

Pēc vakardienas raudāšanas - šodien galva sāp, acis aizpampušas vairāk kā vajag...

Kā man ātrāk atgūties? (t)

08.12.2011 16:14 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nu es tik asi atbildēju, jo
1) Mani tracina čīkstēšana, ai cik grūti, es domāju 90% vienkārši tāds stils čīkstēt, jo tie kuriem tiešām ir daudz darāmā nečīkst, bet dara!!!
2) Vienkārši debīla diskusija, cilvēkam uznāk kaut kāds melnais un tad pārvērš to tradēģijā. Savas emocijas jāiemācās savaldīt ;-)
08.12.2011 17:45 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
_elīza

Jā, tieši tā, tās ir 40 stundas nedēļā!
Darba vieta ir pretimnākoša tādā ziņā, ka šīs stundas nav strādāt tad, kad viņa tiek, respektīvi, reizēm darbā ir jau sešos no rīta, pa dienu uz kādu lekciju, pēc tam darbā sēž līdz desmitiem vakarā, strādā arī brīvdienās. Un jā, protams, sanāk kavēt arī lekcijas, bet nu, diemžēl, neko darīt, ja pašam sevi jāuztur. Bet, kā māsa saka, ka viņai neatliek pat laika žēloties :-D Tas pat mani kaut kā nedaudz motivē :D
08.12.2011 18:06 |

Reitings 4298
ķirrrsīt, Tev varbūt pietiek ar lekciju laikā apgūto, ja Tev ir iespēja uz visām lekcijām arī aiziet. Turklāt, esmu divus gadus dzīvojusi kopā ar māsu un, pat tad, kad viņa nestrādāja, sēdēja pa naktīm un mācījās, taisīja darbus.
08.12.2011 18:09 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
tādā gadījumā nudien malacis! :-) kurā kursā māsa ir, ja nav noslēpums?
domāju, ka runa ir par darbu no 9.00-17.00. tad gan tas būtu neiespējami. :-) es arī labprāt meklētu darbiņu, bet diemžēl pagaidām neko saprātīgu atradusi neesmu. :-/ liels mīnuss ir tas, ka nedzīvoju Rīgā, līdz ar to 3h dienā aiziet ceļam uz mājām. :-/ baigi traki.
08.12.2011 18:09 |

Reitings 996
jf ir tā, ja tiešām galvenais ir nokārtot uz 4, tad tiešām mācīties sevišķi nevajag. :-D bet, ja mērķis ir nolikt kd, eksāmenus pēc iespējas labāk- sākot ar 8 un augstāk, tad ar lekcijām vien nepietiek. literatūras apjoms ir nežēlīgs.
08.12.2011 18:12 |

Reitings 853
Ja grūta galva, tad ir jāmācās arī naktīs, tam es ticu. Nezinu, kāda slodze tagad LU JF ir pirmajiem kursiem, man bija labi ja 2 lekcijas dienā. Ja netiku dienā, pievienojos vakarnieku kursam. Arī tā ir opcija. Bet nu, ja tik grūti iet mācībās, varbūt nevajadzēja izvēlēties jurista profesiju, jo principā, ja jurista profesija nav aicinājums un grūti iet ar laika menedžmentu un studijām, tad jurista profesijā nav, ko darīt, jo konkurence LV tirgū ir milzīga.
08.12.2011 18:13 |

Reitings 996
Esmu 2. kursā un man ir arī 5 lekcijas dienā. Pārējās ir 3, 2 un 1 lekcija. Kopā skola ir 4 dienas nedēļā. Runa nav par grūtu galvu, bet par to kādā līmenī viss tiek apgūts. Tiešām mācījies uz 8-9, ka tik gudri runā? Te meitene saka, ka māsa cīnās par budžetu, kas ir ļoti svarīgi. Ne jau visiem ir nauda maksāt.
08.12.2011 18:17 |

Reitings 853
jā, es pirmajos kursos neapmeklēju visas lekcijas, bet centos tikt uz visiem semināriem, un manas atzīmes variēja no 7 līdz 10, īpaši mājās neko nemācoties un lieki necepoties par visu. varbūt biju pieradusi pie stingrajām prasībām ģimnāzijā, bet studijas LU JF man likās tīrākā haļava. maģistros vēl jo vairāk. neapmeklējot lekcijas praktiski nemaz, mierīgi var iegūt vidējo atzīmi 7 komats cik tur.
tāpēc brīnos, kā var zubrīties caurām dienām un naktīm LU JF, lai iegūtu normālas atzīmes, jo man viss nāca ļoti viegli.
principā LU JF mācīties ir viegli, bet nav līdz galam saprotama personāla attieksme un sistēma kā tāda. bet tas nu ir cits stāsts.
08.12.2011 18:31 |

Reitings 4298
ķirrrsīti - parādi kādu vietu, kur es rakstīju, ka viņai nepatīk, nepadodas, nesanāk laika plānošana un tamlīdzīgi? Gluži pretēji - es teicu, ka viņa pamanās to visu ļoti veiksmīgi apvienot. Turklāt, es skaļi neteikšu, cik viņai ir kausi un balvas par uzvarām tiesu izspēlēs. Ja nu kāds ir radīts jurista profesijai, tad tieši viņa, turklāt nākotnē noteikti arī strādās jurispudencē, tāpēc arī tagad cītīgi mācās priekš sevis, ne kāda cita.

ķirrrsīt - Tu pati šobrīd strādā juridiskajā jomā?

Iemesls, kāpēc es māsu vispār te pieminēju, bija tieši lai parādītu, ka ir iespējams visu savienot, atrast laiku mācībām, darbam (par izklaidēm šajā laikā jāaizmirst, toties pēc sesijas sanāk laika arī tām), ja ir motivācija un vēlme!
08.12.2011 18:41 |

Reitings 853
Protams, katrs mācās, kā grib un cik grib. Es vienkārši padalījos ar savu pieredzi, kā man veicās, studējot LU JF lai pateiktu to, ka LU JF nemaz nav tik grūti un laikietilpīgi studēt. Ja piedalās tiesu izspēlēs, tad protams, tas paņem vairāk laika, kā vienkārši apgūstot obligāto tekošo programmu.
Es jau no pirmajiem kursiem strādāju juridiskajā jomā. Man vienmēr ir bijusi dziļāka interese par darba jautājumiem, kā par studijām. Varbūt tāpēc es tik ļoti neesmu pievērsusies studijām.
08.12.2011 18:47 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Labāk būtu tās 3 h mācījusies, nevis raudājusi.
08.12.2011 20:09 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Ketrij, šī diskusija Tev kā laba mācība - šeit Tu labu un mierinošu vārdu nedzirdēsi, labākajā gadījumā uzņurdēs, ka piesārņo šo svēto forumu ar čīkstēšanu, sliktākajā - lai diskusijas rakstīšanai veltīto laiku izmanto mācībām. Tā tam būs būt - foruma goda sardzei ir pie pēcpuses tas, kas bieži pašas pieņaudējušas pilnas beztēmas ar apstāstiem par problēmām ar draugu, darba daudzumu skolā, darba vietā un radinieku labā. :)Protams, to nevar attiecināt uz visām,ir iespējams šeit sastapt arī argumentētu viedokli un uzbraucienus vietā, bet nu šoreiz jāpiekrīt - goč pendel pilnmēness, turklāt dažai labai - mūžīgais. (t)
Bet Tev jātierk pāri šamējam sasprindzinājumam. Kā jau kāda te minēja - daudzas no mums tam ir gājušas cauri, arī es, bet, redz, ka viss ok. Veiksmi! :)
08.12.2011 21:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man patika pedejais komentars-ta smejos :-D !Ipasi par to-kadai tas pilnmeness ir katru dienu! :-D
Es vienmer meginu iziet no situacijas ar domu-varu but prieciga ,ka esmu vesela!Tas laikam ir pats galvenais visa!Tas parejais naks atrak ,vai velak! :-)
Laikam vajag macet sanemties!Es censos domat par kaut ko tadu,ka Ziemassvetkiem,ka izmainit kaut ko majas,sava izskata!Ja nekas cits daudz nemainisies,nokrasosu matus cita toni! :-P
Megini sanemt sevi rokas-sac ar veseligu esanu...! :-)
08.12.2011 21:10 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
vot ja godīgi šito es nekad neesmu sapratus- skola un neeeežēligi daudz darbu, kad nav laika sev? kā tas vsp līmējas kopā? :D Man skola nekad nav bojājusi dzīvi vai garastāvokli, nepaspēj - pofig izdarīsi rit vai parit vai aizparit! saņemies taču
08.12.2011 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits