Vai zināt kādu balli, kura būs jaungada naktī? Gribētos tādu pieklājīgu, jauku balli, nevis kur tauta masveidā vnk nodzērušies apkārt staigā utml. Varbūt varat ieteikt, kur pavadīt nedaudz mierīgāku vakaru ar dejām?:)
Jap, man arī gribētos zināt, kur tādas ballītes plānojas, kas nav par astronomiskām cenām (kā Saules akmenī virs 100 ls vai Mežotnes pilī - arī kkas ap 100 ls bija)!
Stāstiet, ko ziniet ;-)
Becky, labs offtopic :-D Tieši tgd domāju, ko lai nopērk līdz svētkiem priekš sevis :-) Tonālo tiešām vajag, jāaiziet laikam uz Stoķīti, lai man parāda, paskaidro un uzzieķē, lai nav iegrābiens ;-)
Kr1sta, tieši tā arī dari, 1. piezvani uz stoķi, noskaidro, kad ir Sisley kosmetologs, jo no tām konsultantēm jēgas nav un tad nāc, viņa tev i seju notīrīs, i uzklās, i toni palīdzēs izvēlēties, i paskatīsies vai tev der, jo iegrābiens var patiešām sanākt pārāk dārgs. Un toņi tur ir parsvarā tumšie, man ir otrais, bet es neteiktu, ka man pārāk gaiša seja, tie pēdējie vispār nēģeriem. Un vēl, ja esi pastāvīgā kliente, tad ar kuponiem dabūs -10Ls nost! :)
Paldies, rītdien mēģināšu sazvanīt un noskaidrot, kad būs pieejama veikalā kāda Sisley vai, piemēram, Dior pārstāve, kas varēs apčubināt un palīdzēt izvēlēties savu īsto :-)
Vai tad abus kuponus var izmantot vienā reizē? To nu gan nezināju 8-)
Oo, nu forši :-) Pēc būtības jau tā arī sanāk ar tiem kuponiem, es tikai pati neiedomājos :-D Laikam šodienai pietiks strādāt, jāiet atpūsties! Paldies!
Atgriežoties pie topika - vēl kādi varianti?!? ;-)