kā Jūs domājat, vai vīrietis arī pārdzīvo tik stipri šķiršanos kā sieviete? vai arī ko tur viņam pārdzīvot un ņem priekšā nākamo un lieki par to nedomā?
manā gadījumā tā bija abpusēja šķiršanās. no vienas puses gribējām būt kopā, bet tad izsecinājām, ka tomēr kaut kāds pieradums, savādāki viedokļi.
protams, bija arī blakus apstākļi un tas treknais šķiršanās punkts bija no manas puses.
nedaudz jūtos izmantota un dēļ tā nevēlos pat nekādu kontaktu ar viņu (kaut gan sirdī!?).
mēnesis bija pagājis, bet tad redz viņš atcerējās, ka man ir v.d. un apsveica. kam viņam tas, ja teicu, ka negribu par viņu neko dzirdēt? vai tiešām aiz laipnības vai arī grib spēlēt uz jūtām?
protams, manas jūtas tik ātri nevar pazust un liekas, ka ar katru dienu paliek grūtāk, nevis otrādāk.
šajā laikā ir sanācis laiku pavadīt kopā ar 2 vīriešiem. ar vienu it kā līdz gultai, ar otru tikai kompānijas pēc (kaut gan viņš gribēja ko vairāk). visu laiku viņus salīdzinu ar ex un netieku vaļā no domām.
kad esmu ar citu kopā, tad sanāk daudz vairāk domāt par viņu, nekā esmu viena.
man pat grūti iedomāties sex ar citiem, kaut gan vēlme ir, bet kā līdz gultai, tā negribu.