Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

draudziba...

 
Reitings 145
Reģ: 05.02.2010

Tātad sākšu ar to ka bija viens pasakums .

Šaja pasākuma saku runaties ar sava drauga -brāļa draudzeni.

Runājam par darbu uttt. bet īpasi neko tadu ko bija iedomajies mana drauga -bralis beigas vinam teicu par ko vins dusmojas ka mes runajam. vins pat apmulsa viena bridi kad uzludzu padejot beigas aizgajam tad vins teica ka baidas ka es vina draudzenei izstastisu ko tadu ka vins iet tur un tur un tiekas ar to un to-es vinam teicu ka neko tadu nestastisu vnk runajam par kaut ko citu.

cik saprotu ka vins man neuzticas.mums jau no pasa sakuma nav kontakts.

vienreiz ari bija pasakums tad vins diezgan bija iedzeris un ta peksni ka neviens nebija klat tad vins man teica ka esot forsa meitene un esot vinam savadaks viedoklis neka izturas pret mani un neruna .un samiloja mani bet taja reize vins mani pat nobucoja bet cik sapratu ka vins ko vairak gribeja par vienkarsu bucu.

nez varbut man likas.un nakamaja rita pec nese bijusa tusina savai draudzenei teica ko visu laiku var runat-vina pati saka ar mani runaties nu ko man telot ka vinu es neredzu un talak kontaktu neveidot.meitene jau taja vakara teica forsi butu tuvak iepazities ar mani.

nez ka vispar iztureties , veidot kontaktu ar to meiteni iet kaut kur kopa -vai pavadit dienu nav ne jausmas beigas es busu vainiga ka mes esam runajusas par vienkarsu lietu.

05.12.2011 17:52 |
 
Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
sapratu tikai kādu pusi no visa teksta. (t)
Tas drauga brālis pats vainīgs, ka raustās no Tevis. Es turpinātu uzturēt kontaktus ar to meiču.
05.12.2011 17:58 |
 
Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Un par ko tas puisis tā satraucās? Vai jums abiem ir kādas tikai jums zināmas lietas, ko viņš cenšas slēpt no savas draudzenes?
Piedod, bet Tavs teksts gan ļoti grūti uztverams! ;-)
05.12.2011 17:59 |
 
Reitings 145
Reģ: 05.02.2010
teiksu ta ka no pasa sakuma mums nav kontakts.bet vins baidas laikam par to ka es ar to vina draudzeni saksu runat tad aizies lidz citai lietai kas vinai nav jazina -ja vins iespejams tiekas ar kadu citu(pati skaidri nezinu).

man liekas ka vins pats beg no manis jau no pasa sakuma.

ar vecako brali ir pavisam savadak varam runat un viss forsi-bet tas ir ari savadak vins nedzivo pie mums.sen atpakal ari dzivoja bet uzreiz bija kontakts ka varam saprasties ka cilveki un runaties.
05.12.2011 18:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits