Ir jau nakts, un īsti nezinu ko gribu no Jums, bet laikam atbalstu un padomu. ar puisi esam kopā vairāk kā 4 gadus, pēdējā laikā ir daudz strīdu, tieši dēļ alko. šodien viss izgāja no rāmjiem, viņš vienkārši zaudēja kontroli pār sevi, nesita mani, bet pagrūta un vnk agresīvs bija, bļāva, teica visādas lietas kuras vnk sāpināja, a tgd guļ kā princis jo izdevās kkā nomierināt. Pats grūtākais ka nav pie kā aiziet, nav ar ko parunāt, esam ārpus lv, vnk nezinu ko darīt, tie vārdi ko teica, ka ienīst mani, ka rīt kad ieraudzīs būs nepatīkami satikt, ka grib iet dzert ar draugiem.. utt, vnk lietas kuras nesaprotu, tgd nesaprotu ko darīt, mīlu viņu, bet negribu būt ar cilvēku kurš tik ļoti sāpina. vai arī Jūsu attiecības ir tik trakas, vai jums ir trāpījušies normāli draugi, un vai vēl tādi brīvi ir kkur atrodami :D gribas stabilu dzīvi, bez tāda stresa... ko lai daru ja cilvēks tik ļoti sāpina, bet skaidrā ir vnk ideāls, tiešām nav pie kā piekasīties, bet kād iedzer tā sākas visādas vēlēšanās iet dzert tālāk, lai gan bijām sarunājuši ka neies, vai tišām ir vieni dzērāji palikuši šai dzīvē.... man vajadzēja kādam izkratīt sirdi, un labprāt dzirdētu kādu kom par citu situācijām un padomiem ko darīt_ mukt prom vai mēģināt kko mainīt, lai gan izskatās ka nav vērts, esmu jau gana centusies, bet bez panākumiem....