visa problema ir skolas sistēmā.. meitenes tas ir bizness un viss ir atkarīgs no Tevis pašas.. tās kas nāk pa taisno no videnes.. atceraties.. ka jebkurs tavs jautajums jeb kura tava izradita interese ir tikai tavā labā.. skolotajiem tur vis vienalga.. vini sanem naudu un pretigrib atzimes, neviens ar karoti neko nelies, tur vairs nav viduskola.
man nepatik aka sasola labu darbu prakses vietas utt, ticiet man ta ir tiraka reklama.. mums pus kurss sez bez darba, vnk nav..lielie saloni skatas: aha atu no KK , no Marikas.. nevajaga.. ticiet man šitajā biznesā tas ir leils pīļu dīķis kur visi visu zin un viņi skatās.. pēc skolas tikai tās kas pašas uzsāk, atver salonu vai atrod super labu prakses vietu caur paziņām vai nu paveicas tikai tām ir ok. 1/3 kursa ir arzemes, pelna tur taja joma. tagad katru gadu skolubeidz nenormals meitenu skaits, IR PĀRPRODUKCIJA un neceriet ka dabūsiet darbu uz reiz.. ir meitenes kas meklē vēl sōbrīd un nekur nav.. bet skolas kredīts jau jaatmaksā. kurš nav mazs. skolā materiāli slikti, bieži trūka kaut kas. vieniģais skolas pluss ir pasniedzējas un es atkārtoju.. jo vairāk ar viņa'm runāsiet jo vairāk iegūsiet ar teorijas lapām pierakstiem utt tas viss ir štrunts, ne jums farmakoloģija ne ģenētika ne ķimija nu nekas jums talak nenoderēs ka'teiši šo skolotāju darba pieredze.. tākā good luck tām kas tur ies :D :D saturās anatomijā un fizioterapijā..pasniedzēja jums parādīs kur vēži ziemo :D