kādreiz man bija biezi, zīdaini mati, tad tīņu gadu stulbumā sāku krāsot melnus, taisnot katru dienu, rezultātā nācās nogriezt riktīgu gabalu. domāju ataudzēt, bet atkal, kā atauga līdz lāpstiņām, sāku taisnot kā negudra, šoreiz gan ar lee stafford to poker straight taisnojošo mistu, kurš it kā aizsargā no karstuma un nenormāli viņus izsausināja, jo viņam pati pirmā sastāvdaļa ir alkohols. atkal nācās nogriezt līdz pleciem un tad atmetu taisnošanu pavisam. sāku lietot profesionālo matu kosmētiku, tigi s factor health factor, joico k-pak, loeral profesionālo, redken, visādus pofesionālos serumus un krēmus. rezultātā mati ir puslīdz normāli, bet joprojām ļoti sausi galos, lūst un šķeļas kā traki. neviens no līdzekļiem man nekādus brīnumus neveic, bet ir pilnīgi izskauduši pūkošanos, līdz ar to vismaz varu netaisnot :D + no profesionālajiem šampūniem man ļoti izsausinas galvas āda, nākas likt kondicionieri arī pie saknēm. pirms tam domāju pāriet uz eko matu kosmētiku, tā gan matus padarīja par ērkuli, gan madara, gan lavera, gan logona :D
+ piedzīvoju baigo matkriti, rezultātā mati ir riktīgi plāni. esmu dzirdējusi, ka meitenēm matu izkrišanu izraisa arī, piemēram, tigi, varbūt tas bija pie vainas. vispār kreizeee, esmu izmisumā :D un nonākusi pilnīgā matu līdzekļu mēģināšanas atkarībā, nākamais manos plānos ir chi un kerastase. turpinu gaidīt brīnumu.