Parunāsim par matiem :)

Reitings 167
Reģ: 30.01.2011

Sveikas! Vakar mums ar draudzenēm izvērtās interesanta diskusija par matiem. Labprāt palasītu vēl citu meiteņu viedokļus par saviem matiem.

Tātad pastāstiet vai esat apmierinātas ar saviem matiem-plānumu jeb biezumu, garumu jeb īsumu, krāsu uttttt. Ko Jūs gribētu mainīt vai kas Jums tieši ļoti, ļoti patīk. Ko Jūs varbut nožēlojat (krāsošanu, ķīmisko taisnošanu vai jebko citu) Kādi ir Jūsu atklājumi? (lieliski šampūni vai kas cits) Nu vienkārši pastāstiet kādi mati Jums ir un kas patīk, kas nē :-)

03.12.2011 18:50 |

Reitings 778
Reģ: 27.10.2011
Back:

taa lee stafford maska, vina toch dara matus gaishaakus? vot man galvas augshaa nedaudz, nedaudz prasaas gaishaaka :D
03.12.2011 20:05 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
aaa, jā, matus vnm mazgāju aukstā ūdenī, fēnu nelietoju, un citreiz palutinu ar kokosriekstu eļļu. :-)
03.12.2011 20:07 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
angry_dzhey , tas noteikri atkarīgs cik tumši vai gaiši tev ir mati. manējie ir tādi krāsaini :-D - sākot ar gandrīz blondām šķipsnām līdz brūnam, bet pie saknēm tāds vidējs tonis!
man personīgi ir sajūta, ka viņš to toni padara tādu vienmērigāku, nedaudz gaišāku.
Tā kā nosit to kontrastu.
Jo gaišāki mati, jo labāk redzams tas efekts. ;-)

03.12.2011 20:09 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Back - kaa ar to matu masku?? tieshaam pabalina??
03.12.2011 20:09 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nē,nevarētu teik,ka esmu apmierināta ar saviem matiem.Es sev gribētu sprogainus,garus(vai vismaz garumā mazliet pāri pleciem)rudus matus.Bet es tādus gribētu dabiskus,nevis krāsa+ilgviļņi.Es esmu redzējusi dabiskus meitenēm uz ielas un vienmēr ir gribējies pieiet klāt un pateikt,cik viņām ir skaisti mati.
Šobrīd man ir tizli dabiski brūni un taisni.Vienīgais,kas man patīk manos matos-tas,ka tie ir gari.Apsveru domu krāsot,lai vismaz krāsa būtu tāda,kā vēlos.
Nožēloju tikai vienu eksperimentu pirms gadiem 4 vai 5.Es uzticos savai frizierei,tāpēc toreiz,kad viņa teica,ka viņai ir ideja,kas man piestāvēs,es ļāvos(parasti viņai ir labas idejas,kas man patīk).Gala rezultātā man bija zēngalviņa un es izskatījos briesmīgi.Vienīgais,kā toreiz es varēju panākt,lai izskatītos kaut cik ciešami,bija-nēsāt dažādas matu lentes.Man vajadzēja apmēram 5 mēnešus,līdz beidzot man bija mati vismaz līdz pleciem.Kopš tā laika-nekādus eksperimentus ar garumu.
Šampūnos īpašu atklājumu nav.Šobrīd lietoju Gliss Kur un man patīk.Esmu mēģinājusi Madaru,bet mati izskatījās vienkārši atbaidoši-tā it kā nebūtu nedēļu mazgāti.Ātri atgriezos pie tiem šampūniem un balzamiem,kas maniem matiem patīk.
03.12.2011 20:13 |

Reitings 778
Reģ: 27.10.2011
nuu vnk peec ataugusho saknju kraasoshanas, prasaas lai arii pie sakneem ir daudzm maz vienaadi, tagad it kaa taa ir, bet gribas lai ir ideaali :D
nopirku to jonh rieda color renew, it kaa nesuudzos, bet var buut arii labaak.
03.12.2011 20:28 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Man ir ļoti biezi un nepaklausīgi mati, arī, ja uztaisa frizūtu, ilgi neturās. Ja paaudzē garākus, tad grūti ar viņiem tikt galā - lokojas, pūkojas. Tāpēc visu laiku jātaisno, bet tas arī nav izturams, tad pēc kāda laika vienmēr nogriežu atpakaļ īsus. :D
03.12.2011 20:30 |

10 gadi
Reitings 3713
Reģ: 29.01.2009
Diezgan pagari, tumši brūni, taisni (pietiek tikai izķemmēt pēc žāvēšanas) mati. Nepūkojas. Tāds wash&go variants.

Gribētu, lai ir biezāki un aug ātrāk.
03.12.2011 20:49 |

Reitings 15092
Gribētu biezākus noteikti. Un lai lokas labāk turās. Bet kopumā īpaši nesūdzos. :)
03.12.2011 20:50 |

Reitings 12651
Esmu samierinājusies... :-D Agrāk gribēju taisnus, bet tagad esmu apmierināta arī ar savām lokām :-D Ar garumu, krāsu un biezumu noteikti esmu apmierināta. Visvairāk man patīk tas, ka mati mani klausa - kā gribu lai stāv, tā arī stāv..pārsvarā :-) Nu, vienīgais, ko es gribētu mainīt ir tas, ko reāli nav iespējams izdarīt - gribētu, lai nav tik pūkaini, bet ir gludāki :-D
03.12.2011 20:55 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Neesmu apmierināta galīgi. Agrāk bija gari, blondi, biezi, pāri visai mugurai, bieži staigāju ar lokām, vēl foršāki kā Kerijas mati, daudz komplimentu dzirdēju, ehh... bet nu ar saviem eksperimentiem mainot uz melniem, brūniem utml. esmu nonākusi līdz īsiem, virs pleciem, vasarā vispār nogriezu karē, un rit jau vesela mūžība, lai attaudzētu...
03.12.2011 22:25 |

Reitings 5087
Pirms mēnešiem 2 paziņa friezieris uzdāvināja baigi labos matu līdzekļus no Joico, vismaz esmu atkopusies, daudz zīdaināki, kaut gan pārcietuši daudz un joprojām balinu, domāju vairs nemainīšu šampūnu uc.
03.12.2011 22:29 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
karinjo- tieši kura joico līnija?
03.12.2011 22:33 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Man ir forši mati, bojā cik gribi, viņi dzīvelīgi un ātri aug (tikai jākrāso bezmaz 2x pa mēnesi, es gan to nedaru :D) :) Bet nu ir viena lieta, ka gari viņi izskatās pēc (es atvainojos) d*****. Nu neizskatās forši garāk pa pleciem.
03.12.2011 22:33 |

Reitings 523
Reģ: 12.05.2011
palutnu galvas ādu ar māla masku.
mati arī manāmi atdzīvojas.tāda sajūta,ka pat beizāki kļūst pēc māla maskas..
03.12.2011 22:36 |

Reitings 5087
Tagad man ir
šampūns un kondicionieris no līnijas Moisture Recovery, for dry hair.
Un maska no līnijas K-PAK Reconstruct, for damaged hair.
03.12.2011 22:39 |

Reitings 6324
Ir ok, spējam sadzīvot. :-D Mna ir ļoti gludi un slīdīgi mati - nekādas frizūras un lokas neturās. Dabīgi tādi iepelēki, tādēļ friziere smuki noņem to pelēkumu un mati paliek zeltaināki. Man ir taukaini mati, kas jāmazgā katu dienu, labākajā gadījumā katru otro, ja nēsāju sasietus, gribētu lai tik ātri netaukojas un būtu biezāki.
Dievinu sāli matiem, man ir(bija) blaugznas, bet kopš lietoju smalko sāli kā galvas skrubi aptuveni reizi nedēļā no blaugznām ne vēsts.
Man tāpat kā Back no dārgā gala šampūniem ir ļoti sausa glvas āda, šobrīd lietoju Head and Sholders un vēl vienu(tagad nosaukumu neatceros), kas arī pret blaugznām.
Heartkiller, man arī ļoooti ļooti patīk tādi mati kā aprakstīji. Vēl man ļoti patīk francūziešu mati - biezi, brūni, skaistās lokās(tās gan ieveidotas), viņu sejām izcili piestāv.
03.12.2011 22:46 |

Reitings 183
Reģ: 25.01.2011
kādreiz man bija biezi, zīdaini mati, tad tīņu gadu stulbumā sāku krāsot melnus, taisnot katru dienu, rezultātā nācās nogriezt riktīgu gabalu. domāju ataudzēt, bet atkal, kā atauga līdz lāpstiņām, sāku taisnot kā negudra, šoreiz gan ar lee stafford to poker straight taisnojošo mistu, kurš it kā aizsargā no karstuma un nenormāli viņus izsausināja, jo viņam pati pirmā sastāvdaļa ir alkohols. atkal nācās nogriezt līdz pleciem un tad atmetu taisnošanu pavisam. sāku lietot profesionālo matu kosmētiku, tigi s factor health factor, joico k-pak, loeral profesionālo, redken, visādus pofesionālos serumus un krēmus. rezultātā mati ir puslīdz normāli, bet joprojām ļoti sausi galos, lūst un šķeļas kā traki. neviens no līdzekļiem man nekādus brīnumus neveic, bet ir pilnīgi izskauduši pūkošanos, līdz ar to vismaz varu netaisnot :D + no profesionālajiem šampūniem man ļoti izsausinas galvas āda, nākas likt kondicionieri arī pie saknēm. pirms tam domāju pāriet uz eko matu kosmētiku, tā gan matus padarīja par ērkuli, gan madara, gan lavera, gan logona :D
+ piedzīvoju baigo matkriti, rezultātā mati ir riktīgi plāni. esmu dzirdējusi, ka meitenēm matu izkrišanu izraisa arī, piemēram, tigi, varbūt tas bija pie vainas. vispār kreizeee, esmu izmisumā :D un nonākusi pilnīgā matu līdzekļu mēģināšanas atkarībā, nākamais manos plānos ir chi un kerastase. turpinu gaidīt brīnumu.
03.12.2011 23:13 |

Reitings 183
Reģ: 25.01.2011
aaa un vēl manai matu bēdai klāt ir krāsas. dabīgi man ir tumši brūni mati, bet gribas izteiksmīgāku, šokolādīgu toni. tā nu jau cik ilgi krāsoju gan frizētavā, gan mājās, bet vienmēr mati atdod kaut kādu russian sarkanīgu vai violetu atspīdumu.
03.12.2011 23:17 |

Reitings 5087
Runājot par sapņiem, protams, Beyonce karameļu mati, gari un gludi.. (l)
http://ejuz.lv/runrr
03.12.2011 23:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits