Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu krāsa

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010

Sweikas sestdienaa :)

Dabīgie mati man ir tumši brūni,bet jau kādus 6gadus esmu blondīne.. Ik pa laikam gribas brūnus matus un arī nesen tādus nokrāsoju,bet jau pēc mēneša atkal biju blondīne :d Brūni mati izskatijās labi,radiniekiem un draugiem patika,ari man pašai patika,bet man vienk velk atpakļ un to blondo,jo ar brūniem matiem nejūtos kā es pati un man tas besī,jo man brūnie mati tiešām patika..Nesaprotu kādēļ tā ir,ka vienk ar blondiem matiem jūtos kā es pati,bet ar brūniem kkā nezinu..Arī tad kad man uz to mēnesi bija brūni mati,ieraugot kādu meiteni ar blondiem matiem man tā skauda un gribējas sev arī blondus..es vienk nesaprotu kpc tā ir ,jo brūnie izskatijās labi un arī matiem tā būtu labāk,jo viņus tā nebojātu un viņi vismz izskatītos biezāki,jo man ir ļoti plāni mati..

Nu bezsakaru te uzrakstiju,bet gribētu dzirdēt Jūsu viedokli..Kā ir jums??vienalga kāda matu krāsa??

03.12.2011 16:22 |

Reitings 257
Reģ: 29.01.2009
man tieši tā pat! Cik jauki, ka neesmu tāda vienīgā :-D Kā nokrāsoju tumšus, tā pēc nedēļas gribas atpakaļ savus blondos. Es sevi mierinu ar domu, ka esmu dzimusi, lai būtu blondā :-D
03.12.2011 16:27 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
No vienas puses tas taču super, ka esi atradusi savu matu toni. Citas vēl savos 30 meklē, tad krāso melnus, tad brūnus, tad balina un nevar pašas izjust, kā jūtas labāk.
Es esmu īsta brunete. Kad pavasarī krāsoju mazliet gaišākus, skatījos spogulīt un sapratu, ka tā vienkārši neesmu es :-)
03.12.2011 16:31 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Labi,ka kādai citai arī tā ir :D es jau domāju,ka neēsmu īsti riktīga :D
Vienk visu laiku liekas,ka a varbūt es ar brūniem matiem smukāk izskatīšos,nekā ar blondajiem.. un tā visu laiku.. :D arī piem blondi mati ar kkādām šķipsnām nav labi.. vai nu vienk blondi vai brūni..
03.12.2011 16:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits