TRakulības

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009

Man te aiz garlaicības radās jautājums, gan jau, ka ik pa laikam tāds te uzpeld, bet tomēr - kas ir trakākais, ko essat izdarījušas, gan dzīvē, gan attiecībās :D

03.12.2011 00:18 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Sašokējos par šo apbrīnojamo ļaunumu, izskatās, ka tās meitenes Tev ko pers. nodarījušas, kā savādāk attaisnot, ko Tu te dari. Kāda Tev pie velna darīšana, kā kurš izklaidējas.
Aizraujoši Tev, sestdienā izbļaustījies internetiņā, tagad iesi čučēt, ku lieliski.
04.12.2011 02:37 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Bandita nu un kas ja ierakstiju?,nevienu nenogalināju, tās ir manas trakulības, tā jau šķiet esmu dzīvē un ikdienā pārāk pareiza, neko nenožēloju,protams arī nelepojos,bet tās ir lietas kuras vismaz atceros ar smaidu uz lūpām,nevis skābu ģīmi. Jā,es biju traka un labprāt būtu vēl trakāta, tā dzīve tāpat ir sasodiiti grūta un sarežģīta, kkā tā ir jāiekrāso. Ko ļaunu izdarīju ka aizmigu svešā gultā, ne savā?-toties viena pati?, kas ka aizbraucu ceļojumā ar svešinieku?-tak neseksoju ar viņu. Man patīk,palasīt un paklausīties citu cilvēku trakulības un padalīties ar savējām :)
04.12.2011 02:38 |

Reitings 48
Reģ: 04.12.2011
ā nu tad tagad valstij naudiņa par abortiem ies uz urrā!
kā es apvainoju viņu? saku, kā ir!
04.12.2011 02:39 |

Reitings 48
Reģ: 04.12.2011
vecās, nemodernās vecenes laidīs pa gultām, bet jūs vēl pačalojat, trakulītes!
04.12.2011 02:41 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
syringe,Bandida - Oho, kādas apbrīnojamas meitenes, fantastiski! What goes around comes around, mīļās (l)
04.12.2011 05:09 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
Bandita - atvainojos par savu rupjo kļūdu uzrunājot (iepriekš.koment.) Tevi nepareizā vārdā! :'-(
04.12.2011 05:10 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Bandita, gan jau, ka Tava lielaakaa uzdriiksteeshanaas ir uzbraucienu kaisiishana shajaa forumaa! Bet nekas, buus vismaz ko mazbeerniem staastiit, ne?
04.12.2011 06:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Sakiet ko gribiet ,bet Bandita ir kaut kas tads,kas nav neviena cita! (l)
Es nespeju atcereties neko trakaku sava dzive ,ka savas precibas!Nespeju tomer saprast ,ka es vareju skaidra prata piekrist appreceties pec 16 dienu pazisanas!Inzenieris ,vai karalis... :-D Tomer laikam nekad otreiz to nespetu izdarit! :-P
04.12.2011 09:51 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Dullā paulīne, es tavas trakulības nemaz neizlasiju, jo neuzskatīju pa vajadzību, takā par savu svešās gultas iekarošanu varēji nepārstāstīt vēlreiz.
Ja jums liekas liels ļaunums tas, ka es te komentēju, laikam vēl pieaugušas neesat un pasauli redzējušas..
04.12.2011 13:27 |

Reitings 2429
Starp citu, nē, komentāru bārstīšana nav mana lielākā uzdrīkstēšanās - esmu lekusi ar izpletni, bijusi mēnesi garā ceļojumā uz Vjetnamu, bet tas jums nešķitīs interesanti, jo nav iesaistītas spermas utt.
04.12.2011 13:30 |

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Ne gluži trakulība, taču diezgan neapdomīgi.
Vēlā vakarā gājām ar draudzeni mājās no vakariņām. Mums sāka sekot mazs kucēns, un mums viņa palika žēl. Izdomājām, ka paņemsim mājās, kamēr atradīsim saimnieku.
Vispār trakulību darītājs bija pats kucēns - sagrauza visu, kas bija pieejams, iezīmēja savu teritorija, gāza laukā ēdiena un ūdens trakus, visu laiku skrēja, rēja, smilkstēja un skrāpējās. Dzīvoklis izskatījās pilnīgi izpostīts.
Jāpiebilst, ka ņemt dzīvniekus konkrētajā dzīvoklī bija stingri aizliegts. Saimniekiem bija birojs tieši zem mūsu dzīvokļa, tāpēc vēl tagad brīnos par to, kā viņi neuznāca augšā, lai noskaidrotu, kas pie mums notiek.
Pēc pāris dienām gan atradām kucēnam saimnieku, taču arī - kavējot skolu, vnk staigājot apkārt pa pilsētu un jautājot, vai kāds vēlas kucēnu vai arī zina kādu, kas vēlētos.
04.12.2011 15:10 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
pārlaižot acis šai diskusijai, man tiešām žēl to meiteņu, kurām nav dzīves un kuras cenšas pašapliecināties forumos. Novēlu jums tomēr dzīvē sasniegt kaut ko vairāk!
04.12.2011 15:31 |

Reitings 2429
Pilnīgi piekrītu, skumji, ka puse dzīvo savā iedomu pasaulē šeit forumā, nevis apliecinās darba vietās, mācībās utt
04.12.2011 15:32 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
It takes a long time to grow young /Pablo Picasso/
Bandita un tā mazā viņai dirsā līdējiņā tiešām nesaprot, kur ir robeža.
Man vairāk kā zemiski šķiet tas, ka jūs atļaujaties ņirgāties un publiski pazemot anonīmas interneta lietotājas par tēmām, kas ir ļoti otrpus korektām ētikas normām. Cita acī skabargu ieraudzīs, savā baļķi jau nu nekad ....
Tas gan nenozīmē, ka attaisnoju trakulības vai abortus vai ko vēl ne ... bet tik daudz kā ļaut citiem mierīgi dzīvot gan spēju.
P.s.
un šādai attieksmei kā Banditai&Co nav nekāda sakara ar inteliģenci. JA ir, tad tas liecina par gluži pretējo. Inteliģentam (kas nebūt nenozīmē augsti izglītotu) cilvēkam ir vairāk kā sakidrs, ka šāda uzvedība ir ārpus jebkurām normām. Publiska naida kurināšana nav modē. Ko tie pāris "trakulību" komentāri ļaunu nodarījuši ? neko, absolūti nekaitīgi. tiesneses atradušās, pffff. Tādām ne vīrus, ne bērnus. pat ne kaķi nenovēlu .. .visiem dzīve grūta ar debīleim "ne pa ķeski" perfekcionisiem. Ir vietas, kur tas iederas, bet nu šis nebūs tas gadījums.

04.12.2011 20:08 |

Reitings 2429
Man ir viss, ko tu nenovēli, un jau labu laiku.
04.12.2011 20:09 |

Reitings 1638
izsaku līdzjūtību tavai ģimenei, Bandita .. nu tādā gadījumā, ja attieksme pret tuvajiem ir līdzvērtīga pret svešiem vērstajai. Par to gan šaubos ;)
04.12.2011 20:15 |

Reitings 2429
nē, attieksme nav tāda.
04.12.2011 20:16 |

Reitings 1638
par trakulībām - kurās nav nekā no aborta un spermas tēmām :D
Pāris gadus atpakaļ visai aktīvi stopēju, sevišķi pa ārvasltīm. Tā nu sanācis visai daudz valstis apceļot un iepazīties ar daudz dažādiem cilvēkie, un viņu uzskatiem. Arī kravas šoferiem, kas braukuši 100 un vairāk h no vietas ēdot speciālas tabletītes ... vienmēr nazītis vai žilete kabatā gan bijusi, kādam draugam sms ar auto nr aizsūtīts un pie savāda paskata šoferīšiem kāpts nav iekšā ... drošība pirmajā vietā :D
esmu lekusi ar gumiju, vairākkārt ... tāpat arī no tiltiem ar klinšu kāpējiem un viņu ekipējumu ... ar katru reizi no margām atrauties arvien grūtāk :D
skolas laikā visādas stulbības darītas - sākot ar slepenu ūdenspīpes lietošanu garderobes telpās pasākumu laikā līdz ūdens balonu cīņām, kur netieši iesaistās mācību pārzine ..

04.12.2011 20:33 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
oi, ar ceļošanu man ar bijis interesanti :) kad pie mammas ārzemēs vienu vasaru dzīvojos, vienu dienu sastrīdējos ar viņu, sapratu, ka gribu uz laiciņu prom no viņas, sameklēju random nepazīstamus cilvēkus, pie kā aizbraukt ciemos (es nemaz neatceros, kādā sakarā šie piekrita, bet viss baigi forši izvērtās), pateicu mātei, ka braucu prom (man nebija daudz dienu līdz lidmašīnai atpakaļ uz LV, bet tpt gribēju atrak prom), nopirku autobusa biļeti, ciema kukuli un vnk braucu. Bija man 14 gadi. Atradu to ģimeni, sadraudzējāmies un forši. Viņiem arī bija jauna meita, kurai vēl nebija draugu tur, tpc visi bija priecīgi. Bet es tāpat viņu vietā nebūtu uzticējusies pilnīgai svešiniecei. Jā, ģimenē dzīvoja arī pakistānis tāpēc bija interesanti uzzināt par tik svešu kultūru. Bet trakākas lietas kā stopēšanas uz ārzemēm un tā es neesmu piekopusi. Vnm esmu nobijusies. Viens draugs šovasar viens mēnesi pa Spāniju ceļoja, nedaudz iedvesmoja arī mani kkad tomēr saņemties :)
04.12.2011 20:42 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
kaut kā sāk domas mainīties par to, ka Bandita ar saviem feik profiliem nav trollis :-D
Pēc visa tā, ko Tu, Bandita/Synge/J kaut kas/Kendrucis, raksti, rodas secinājumi, ka Tev ir bijusi ļoti smaga bērnība un tīņa gadi. Tevi vecāki nekad nelaida ballēties, tāpēc pārmet INTERNETĀ, cik visas ir nenormālas un bez normas robežām; vecāki ar Tevi nav runājuši par seksu un aizlieguši par to interesēties, tādēļ, "hei, kāpēc lai citas par to rakstītu un runātu, ja es par to nevarēju?", uzbrūc citām par abortiem un seksu. Iespējams Tev nav draudzeņu, esi ļoti stingri audzināta, izvairies no attiecībām, jo Tevi ieaudzināja, ka viss, kas ir iespējams dzīvē ir slikts un vislabāk ir sēdēt mājā un būt padomju laika tipa sievietei, kurai nekad nav sekss un ja ir tad tikai misionāru pozā. Tu esi tik ļoti neapmierināta ar savu dzīvi, man Tevis ir žēl! Žēl, ka Tu izmet visu uz citiem svešiem cilvēkiem tikai tādēļ, ka nespēj problēmas atrisināt ar saviem tuvajiem cilvēkiem. Pamazām sāc pati putroties ar visiem komentāriem un daudzajiem feikiem (Tev gan daudz e-pastu..), pieļauj dumja kļūdiņas, kas norāda par Tavu feiku vairumu. Nav, vienkārši NAV divu tādu cilvēku kā Tu - tik nelaimīgu un neapmierinātu vienā forumā. Un nesaki, ka Tev dzīvē viss ir kārtībā, tāpat mēs redzam, ka nav. Ja Tev kremt, ka citai ir iespējas iepirkties un izbaudīt seksuālo dzīvi, netupi šeit. Ej uz Tvnetu un citām vietnēm, kur tik negatīvi līdzīgu cilvēku ir pilns līdz malām. Un tas, ka piemini visu laiku Lates "līderismu" un citu dirsā līšanu.. Pati neesi pamanījusi, ka ar saviem feikiem esi izveidojusi paraugu - Bandita ir Tavs galvenais profils un visi feiki lien TEV pakaļā. Lielisks piemērs. Ja oponēsi ar to, ka pielāgojies primātiem - apsveicu, žēl, ka Tev evolūcija notiek uz otru pusi. Tu vairs neradi riebumu un dusmas citām, palicis vien ir želums un līdzjūtība pret Tevi.
04.12.2011 21:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)