Trakulības pārsvarā darītas vidusskolas gados. Atceros kā teicu vecākiem, ka man klases tusiņš un, ka nākamajā dienā braucu uz Skolēnu rajona dziesmu svētkiem, tā ka mājās būšu tikai pēc 2 dienām. Patiesībā pirmajā dienā mums bija tusiņš ar draugiem pirtī, kur galīgi piedzēros. Nākamajā dienā visu atlikušo alkoholu paņēmām līdzi uz dziesmu svētkiem. Kad starp rīta mēģinājumiem un vakara koncertu bija tāda ilgāka pauze, es ar vienu draudzeni, kura dziedāja un vairākiem puišiem, kurus pazinu, aizgājām k-kur pie upes un sākām dzert atlikušo alkoholu, atkal piedzēros. Koncerts pašai likās nereāli jautrs (nebiju tādā stadijā, ka sāktu tur uz skatuves lēkāt vai ko, bet tik un tā :-D ), turklāt tajā vakarā, kad ar skolas autobusu bija jābrauc mājās, gāju pateikt, ka palikšu, ka nebraukšu, skolotājas negribēja man ļaut palikt, jo teica, ka esmu nepilngadīga + redzēja, ka ārpusē mani gaida puisis (draudzenes brālēns), bet nu, k-kā sarunāju, ka tomēr ļāva palikt.
Tagad nedaudz kauns, bet nu, šis vēl nebūt nav trakākais, ko toreiz darīju, bet pārējo laikam labāk paturēšu pie sevis.