Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cik daudz ir daudz?

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009

Jautājums studentēm, vai tās, kuras ir studējušas. Zinu, ka studiju apjoms ir atkarīgs no izvēlētās izglītības, bet tomēr interesē, kā jums bija studiju laikā, cik daudz laika veltījāt sēžot pie grāmatām?

man protam gribas teikt, ka daudz un dikti sēžu, bet kad paskatos uz dienā paveikto, tad saprotu, ka reāli dienā tās ir tikai kāda 5 max sešas stundas, jo pa starpu paēdu, pačekoju netu, pastaigājos un simts citu sīkumu.

Mācos zinātni un ir daudz laika jāpavada pie grāmatām, bet citreiz liekas, ka es jau tā to daru ļoti daudz, kaut gan reāli... nu nav jau nemaz tik daudz, kā jums?

02.12.2011 19:58 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man bija profesionālā bakalaura programma nevis akadēmiskā līdz ar to tāda baigā zubrīšanās nebija. Bet es arī neesmu cilvēks, kas baigi iespringst un sēž pie grāmatām. Vērtīgāka bija izpratne par procesiem + darba vieta apgūtā praktiskā puse.
02.12.2011 20:00 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Pašlaik mācos 1ajā kursā, bet jādara ir ļoti daudz. Izlasīt nedēļas laikā 400 lapu biezu grāmatu, izveidot konspektu - tas ir nieks, ja sakumā man tas šķita neiespējami, tad tagad tieku galā tīri labi! Un tas ir tikai vienā priekšmetā, citos jāraksta visādi referāti, jāgatavojas semināriem, pārbaudes darbiem, prezentācijas jāveido. Stundas nekad neskaitu, bet tiešām sanāk diezgan daudz!
02.12.2011 20:01 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu manā studiju procesā grāmatas mēs izmantojām ļoti maz, varbūt pirmajos kursos, kad tika apgūti dažādi vispārīgie priekšmeti, kas nebija tiešā sasaistē ar apgūstamo profesiju. Pārsvarā lekciju materiāli un prakstiskais darbs. Un kā jau aktīvā studēšanā - liela daļa darāmā bija 1 dienu un nakti pirms nodošanas.
Pasaule - kā tu vari pavadīt 5h pie grāmatām? Lekcijās nav jābūt?
02.12.2011 20:02 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
man ir akadēmiskais bakalaurs un ir ļoti daudz, kas no grāmatām ir jāuzņem, jo lekcijās ir diezgan vispārināta informācija un norādes, kur ko meklēt vairāk.

ir lekcijas, bet šogad man ir īpašā programma un universitātē jābūt tikai divas dienas nedēļā, bet tik un tā pēc tam mājās tiek pavadītas tās pašas stundas pie grāmatām.

man noteikti nepietiek ar lekciju pierakstiem. varbūt, jo nespēju kārtīgi pierakstīt un izprast būtiskāko, līdz ar to pēc tam dubultā darbs mājās konspektēt grāmatas.
02.12.2011 20:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits