Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ģērbšanās... nu atkal

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010

Kā jau lielākajai daļai sieviešu, man patīk pucēties. Diemžēļ viss apstājas pie naudas. Man īstenībā nepatīk tie pelēkie, bēšie, melnie toņi. Bet, kad paskatās, lielakā daļa garderobes tieši tāda arī ir. Man, piemēram, iepatikās viens klietas modelis, ko var nēsāt birojā. Es vislabāk būtu izvēlējusies koši violeto kleitu, bet tad padomāju, cik bieži varēšu uzvilkt tādu uzkrītošu. Izvēlejos tomēr pelēko, ko var vilkt kaut katru otro dienu. Tapat ar zābakiem – iepatikās dzelteni zābaciņi, bet atkal tā vietā nopirku melnos, jo dzeltenos nebūtu ar ko kombinēt.

Man tas besī. Protams, ja būtu nauda, nopirktu pie dzelteniem zābakiem arī dzeltenu mēteli utt.

Vai jums arī tā ir bijis, ka gribat nopirkt kaut ko traku – koši zilu mēteli vai ko tādu, bet nenopērkat un izvēlaties tradicifonālo pelēko.

02.12.2011 14:05 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Tas jau atkarīgs arī no darba vietas. Ne visur var valkāt košas, uzkrītošas drēbes.

Pie dzelteniem zābakiem var nopirkt dzeltenu somu vai kaut vai dzeltenus cimdiņus.

Košs mētelis vispār nav problēma - tas var būt kā vienīgais akcents pie melniem apaviem.
02.12.2011 14:12 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
Es cenšos atsvaidzināt ar aksesuāriem.. Mani ir pelēks mētelītis, nopirku vairākas košas šallītes.

A, no dzeltenajiem zābaciņiem nevajadzēja baidīties, nav jau mētelim obligāti jābūt tādā pašā krāsā(pietiktu ar cepurīti vai šallīti līdzīgā toņkārtā)

Tikko aizdomājos, ka man ir tā, ja kaut kas ir kādā neizteiksmīgā krāsā, tad tam ir fasons interesants.
02.12.2011 14:13 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
man patiik kraasaini apgjeerbi.liekas dikti forshi,un visi pamana uz ielas,kad ej :)
man arii liekas,ka sabiedriiba kopumaa paaraak druumaas kraasaas ieteerpta..visurt peleeks,malns,bruuns..taapeec man patiik uzvilkt savas rozaa dzinsas,uzreiz visi pamana..haha :)
02.12.2011 14:20 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Pati ievēroju, ka man tāda problēma viss tādas tumšākās krāsās, zābaki melni, virsjakas arī, tomēr cenšos to visu atsvaidzināt ar krāsainiem akcentiem cimdiem, cepuri, šallītēm, mētelim pieliku brošinu.. Un kad nākamo reizi pirkšu kādu jaunu lietu tiešām paskatīšos kko košāku piemēram oranžu mēteli, apnicis jau viss tumšais :-D
02.12.2011 14:25 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Pērku visādas drēbes, arī tādas, kuras ir maz ar ko kombinēt. Man ir spilgti rozā svārki, ar kuriem eju arī uz darbu, sarkanas, zaļas, rozā, zilas jaciņas un džemperi. Viss atkarīgs no noskaņojuma.
02.12.2011 14:27 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Man ir dazadas dreebes gardarobee. Pashai gan looti,loti patik melnie un peleekie tonji :) bet ir shis tas arii kosh manaa skapiitii - kaa piemeram mans pavasara metelitis kursh ir spilgti dzeltens. Vai koshi zalja kleita kuru shad tad uzvelku kad eju uz kadu kokteili ar meiteneem. :)
02.12.2011 15:13 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Ja vien Tev nav stingri ntoeikts dreskods darbā, tad vari ierasties arī spilgta. Katrā ziņā arī es savā nopietnajā darba vietā mēdzu ierasties salātzaļos svārkos+spilgti dzeltenā džemperītī un nevienam nekādas pretenzijas nav radušās :)
02.12.2011 15:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits