Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Piparkuku mikla:)

 
Reitings 143
Reģ: 29.01.2009

Varbut kada no jums var man ieteikt? pagajusogad taisiiju, bet nekaa nesanaaca :-/ Sogad velos laicigi iemacities :-)

01.12.2011 21:56 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
ko tev ieteikt?

es tev iesaku aiziet uz piemēram Mārtiņa beķereju un nopirkt mīklu :)
01.12.2011 21:58 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es varu ieteikt! It kā jau nav gudri konkurentu blogus reklamēt, bet, nu, kas tad tie par konkurentiem. :-) Es pag. brīvdienās izmeklējos visvisādas dāvaniņas, iečekoju arī piparkūku mīklas, domāju izmēģināt noteikti kaut ko no šīm - http://www.absolutsed.lv/search/label/pipark%C5%ABkas
02.12.2011 00:19 |
 
Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Es taisiju, bet man gan vini vairak garsoja pec piparkuku cepumiem :D :D :D
Ugg...cik daudz es sogad to piparkuku miklu sapirksos :) :D jo bus tada iespeja "_
02.12.2011 13:41 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Es jau dažus gadus gatavoju tikai pēc Mārtiņa Rītiņa receptes, pati recepte glabājas drauga vecāku mājās, kur mēs ar viņa māsu to gatavojam.
Piparkūku mīklai galvenais ir nostāvēties vismaz nedēļu. Mēs gatavosim nākošajās brīvdienās, lai kārtīgi savelkas.
Un vēl - vajag daudz piparu - jebkādu, galvenais veselu, ko var uzreiz pirms likšanas mīklā sasmalcināt, kā arī koriandrs, krustnagliņas, sinepju sēklas ir obligātas.
Neiesaku pirkt jau gatavos piparkūku maisījumus- pliekani.
cetrassezonas.lv esmu vairākas receptes redzējusi.
02.12.2011 16:42 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es taisu pēc vecas mammas receptes un vienmēr sanāk labi(ja būtu šobrīd mājās,nevis Rīgā,tad uzrakstītu recepti).Piekrītu par ievilkšanos.Tiesa,es vairākas nedēļas atstāju ievilkties.
Un,jā-garšvielas vajag labi daudz,lai nav pliekana garša. :)
02.12.2011 16:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!