man nepatika, man arī ir tumši brūni mati,gribēju pāriet uz kko gaišāku,nopirku to krāsas noņēmēju,ja nemaldos uz maniem matiem vaidzēja 2pac. samaksāju ~8ls un nekā,knapi vispār varēja redzēt kko. vienīgais veselu mēnesi mati nesmuki smaržoja :D
nu kādu laiciņu... vairākus gadus,jo nesanāk nekad ataudzēt matus,tad vienmēr nokrāsoju... Bet šoreiz gribu noņemt to krāsu un dabūt savus pelēkos (l).... Bet cik reizes man vajadzēt mazgāt,lai no tumši brūniem dabūtu pelēkus?
ja Tu pāris gadus krāso, tad tā krāsa ir ieēdusies baigi, tāpēc vajadzēs diezgan daudz reižu taisīt.
Es taisīju 9 reizes - 3 iepakojumi, bet tikai pirmās reizes turēju ieteiktās 20 min, pēc tam jau paildzināju līdz pat 45 min :D
un pelēkus Tu nedabūsi, Tu dabūsi spilgti gaiši oranžus, kurus tad tālāk krāsosi krāsā, kurā vēlies (divus toņus gaišāku par vēlamo). Nezinu, kā izdosies dabūt krāsu, kas līdzinās dabīgajam pelēkajam, varbūt mēģini dabūt kaut kādu tumši blondu/gaiši brūnu.
dienā var it kā taisīt 3 reizes, bet nu es tur taisīju vairākas.
es domāju, ka Tev arī vajag kādas 9 reizes taisīt, jo tur ir tā, ka vai nu Tu izņem pavisam to krāsu ārā tā, ka viņa neatgriežas, vai arī uztaisi nepietiekami (it kā izskatās, ka ir pietiekami gaiši, lai krāsotu, bet galu galā, saskaroties ar to krāsas oksid. atgriežas melnā krāsa, lai gan krāso gaišus). Tāpēc tur visu laiku jāpārbauda, vai ir izņēmusies, citādi darbs un nauda vējā.