ELF no linijas Studio (melnas otas) man loti patik otas sejai, loti maigas, pec mazgasanas ne matins nav izbiris. Acu otas no ELFa neieteiktu, nav parak labas,ja esi gatava pasutit, tad ir verts pirkt SIGMA otas, ko kvalitates zina pielidzina MAC.
Parmainus lietoju abas, man pat vairak patik complexion brush, ta ir lielaka neka blush b. un ideali der gan vaigu sartuma, gan bronzera uzklasainai. Skaitas, ka var ari lietot klajot birstoso puderi, bet neesmu vel meginajusi.
Par otām - Sigma ir laba, bet par mac kvalitati pārspīlē . Vēl lētaki ir Sedona Lace seti, bet kaut kā man nav sanacis viņu pasūtīt, lai izmeģinātu . Cilvēki raksta, ka tā pati kavlitāte kā sigmai, tikai lētāk . Tagad gaidu travel setu no Sigma,s tanāks, varesu vairak pastāstīt :)
.
aizmirsu par Elf
Man lainerim no studio sērijas klat bija maza otiņa . vienkārši ideālā . pirkšu to otu , jo laineis ar visu otiņu aizgāja pie draudzenes :)
Ar elf ir tā - gadās labas, gadās sliktas . jāmeklē jālasa un jāizvēlas . tas pats ar coastal scents .
Tagad elfam UK saitā katru dienu ir atlaides dāvanas , kodi utt ja gribas pirkties Iesaku parakstīties uz epasta jaunumiem . nak gandrīz katru dienu bet kodi 50 % atlaidēm free šipingiem utt .
piemēram šodien ir PARTRIDGE kods 50 % no ziemasvētku dāvanu pirkumiem ( sadaļas)