Kaimiņi? :D

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009

Sveiciens tām, kuras vēl nav aizpūstas pa vējam! (l)

Pēdējā laikā man izveidojusies visai intersanta situācija - nesen ievācos jaunā dzīvoklī - viss ok tiri piri. Bet kā izrādās pilnīiiigi visa māja, kurā dzīvoju ir pilna ar tikai un vienīgi pensionāriem - esmu vienīgais jaunais cilvēks tur :-D Un tas protams patīk visām vecajām omītēm - no viņām kāpņutelpā vnk nevar aktratīties kad viņas sāk par saviem mazbērniem stāstīt utt. Un visas tik uzprasās uz tējām un ievākšanās svētkiem un ko tik vēl ne :-D Tā kā pēc dabas esmu laipns cilvēks un negribu iegūt narkomānes/ielasmeitas/vnk ķertās vai vēl kādu tamlīdzīgu ( :D )slavu tad cenošos būt draudzīga bet nu jau sāk iet pāri visām robežām :D Pagājušo nedēļ pie manām durvīm klaujēa apakšējā stāva kaimiņiene un taisnā tekstā paprasīja - ar tēju pacienāsi, man mājās garlaicīgi?

Nu īsumā - mani kaimiņi sāk palikt pārlieku draudzīgi un es vairs nezinu kā tikt ar to galā - pašai pietiek visāda darāmā un manās interesēs nav tējošanas pēcpusdienas ar pensionāriem :D Vairs pat nezinu kā lai pieklājīgi tantukām atsaka :-/

Kā jūs sadzīvojat vispār ar saviem kaimiņiem? :)

28.11.2011 16:09 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
eh... JA man būtu draudzīgi tantukši...
Pa visu māju labi, ja 2 ir..

Pārējie īpaši izlasīti dīvaiņi - 1 stāvā armēniete, kurai visi augoņus liekot mutē,
stāvu zemāk Misis un Misters kretīni(sāku domāt vai nav gadienā Bandita, jo mums arī ar suni bija problēmas)ar savām interesantajām audzināšanas metodēm,
blakus skuķis, vājiem nerviem, kas naktī sāk baurot, ka viņu sit
un stāvu virs mums fantastiska vientuļā māte ar cik tur tiem bērniem no 2 gadiem līdz 15.. Visjaukākais, ka sīkākā ālēšanos reizēm klausāmies līdz vieniem naktī(kamēr nesāc pa grieztiem dauzīt, tikmēr skrien un bauro pa visu dzīvokli).
Tā kā... Priecājies par saviem tantukšiem!
28.11.2011 17:01 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
Jā - nopietni apsveru domu par actiņu durvīs, vēl tiki nav bijis laika tam pieķerties :)
Tā kā šobrīd mājā notiek renovācija tad visu laiku apkārt vazājas arī strādnieki kuriem vajag tad caurules mainīt, tad logus utt. un viņus iekšā jālaiž - un kad pie durvīm klauvē tad nevaru zināt - penčas vai strādnieki :-D Bet nu jā - pa vakariem kad klauvēsies tad vaļā toč laikam vairāk nevēršu - cik tad var :-D
28.11.2011 21:11 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Kaimiņus nepazīstu. Pat pēc izskata zinu tikai dažus, jo pārējiem vienkārši nepievēršu uzmanību.
Ja kāds nāk, tumsā un klusi paskatos pa actiņu :D Un ja nepazīstu, tad izliekos, ka manis nav mājās. Nevajag man ne kaimiņus, ne kaut kādus pārdevējus laist iekšā.
28.11.2011 23:54 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
labi, kad man bandita nav kaiminiene, citad es ta neatstatu :D
man taa, 2 tantinas, viena daudz runa, kad satieku, otrai kad redzu palidzu druvis attaisit, aa un vel 3 ta divaina, vai uz maju blaustas, tad trusenes un t-krekla prasa cik pulkstens vai runa ar kaiminieni vai attaisa durvis vala un izvedina savu smirdigo dzivokli.. a 4 nezinu, redzejusi tik veci, kas majas pipejot atver durvis, vai ejot no majas ara uz laikam darbu iet pipedams, tad treptelpa visa oz.
29.11.2011 00:12 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Jums vismaz draudzīgie. Man viens kaut kāds debils pusbomzis, kas klausās kaut kādu gangsteru r'n'b albumu un vienu dziesmu no tā albuma nenormāli skaļi KATRU DIENU un ilgi dažreiz visu dienu un nakti. Un tas mērkaķis turklāt ir pārāk vecs tādam sūdam. Būtu klausījies vismaz klasisko mūziku, bet nēēēē, ar kaut kādu mēslu jākaitina visi kaimiņi. Un šobrīd arī. Es jau pirms pusstundas gribēju iet gulēt, bet es sadusmojos, miegs vairs nenāk, turklāt tagad man jāklausās sava mūzika, lai mazliet nomaskētu to viņa NENORMĀLI DEBĪLO MŪZIKU. katru dienu viena un tā pati dziesma. Un korķus viņa arī nevaru iet sist ārā kā draudzene ieteica ;D, jo jāiet pa gaitini gar viņa durvīm līdz tiem korķiem.
29.11.2011 01:28 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja vini protams nesez pie logiem un nevero kad tu nac un ej, tad es vnk durvis vala nevertu vai nopirktu suni(patik man sie dzivniecini).
un vel-es nevaru iedomaties sadu situaciju, jo esmu loti aiznemta.
29.11.2011 01:43 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Izklausās nenormāli smieklīgi :D , lai gan patiesībā diezgan sarežģīta situācija. MAn ir tā pat, tikai par laimi ciemos neuzprasās, tikai treptelpā gan patīk ilgi papļāpāt. It sevišķi tāpēc, ka puse iemītnieku manu omi pazinuši :D
29.11.2011 01:46 |

10 gadi
Reitings 1660
Ha, man apakšstāvā dzīvo viens "problemātiskais jaunēklis", kurš nesen, piemēram, uzmodinaja visus kaimiņus, izkāpdams pa 3.st.balkonu uz elektrības vadiem un draudēdams pa visu pagalmu, ka lekšot nost - bija izdomājis taisīt pašnavību. :-D Atbrauca ugunsdzēsēji un to trako nocēla, bet naktsmiers bija iztraucēts ne pa jokam.
29.11.2011 01:56 |

10 gadi
Reitings 316
Smejos :-D es pat iedomaties nevareju, ka ta var but. Ar saviem kaiminiem labakaj gadijuma ir labdien- labdien un viss, satieku vinus loti reti. Tev gan vini tadi super draudzigi pagadijusies :-) :-) :-)
29.11.2011 02:04 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Ignorētu un darītu savas lietas.Ja viņām no tā labāk paliek: lai apzīmogo mani kā ķerto savās sarunās.Es nedzīvoju,lai izpatiktu kkādām svešām vecenēm un tējotu ar viņām,jo viņām tā gribas.
Man šķiet,ka ja tu to aizlaidīsi,tad drīz attapsies,ka nošķaudīties nevarēsi bez veceņu atļaujas(jo tavs šķaudiens varētu traucēt viņu mierīgo dienu un viņas nāks tevi strostēt par to).
Parādi,ka tev ir sava dzīve,kurā šīm svešajām nav vieta un tiesības jaukties.Šeit nav runa par tavu vecmāmiņu,bet kkādām svešiniecēm.
Vēl es piekrītu,ka tādas bieži vien tikai izliekas,ka nesaprot,par ko iet runa.Patiesībā saprot visu ļoti labi.
Man ar kaimiņiem neitrālas attiecības-sasveicinos,kad satieku,bet tas arī viss.Ne es jaucos viņu dzīvē,ne viņi manējā.
29.11.2011 02:15 |

Reitings 701
Nu saac zeeloties, ka tev ir ljooti daudz daraamaa (straadaa, maacies, brauc uz laukiem apruupeet omi)un tikliidz tiec maajaas, taa pa taisno gultaa. un ja kaada naaks, never valja un peectam saki, ka guleji.:D taa vinjas neapvainosies un ar laiku atsuusies jo zinaas, ka vnm esi aiznemta.
29.11.2011 02:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits