Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sporta kluba + un -

Reitings 388
Reģ: 29.01.2009

Šobrīd svārstos starp diviem sporta klubiem- GC sporta klubs Cenrs(kolonna) un Atletika uz Barona ielas..

Šobrīd vairāk sliecos uz klubu Atletika, bet nezinu vai tā pareizākā izvēle. Kādi būtu Jūsu + un - ?

27.11.2011 21:42 |

Reitings 388
ā un varbūt kāda no Jums zin, ja es klubā Atletika ņemu abonamentu, kam ir jāslēdz kontrakts uz 12 mēnešiem vai to pēc kāda laika var lauzt?
27.11.2011 22:03 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ņo tiem iesaku Atlētiku. Telpas pietiekami plašas, ģērbtuves plašas, treneri ir ok. Nu vienīgi sit krieviskumu cauri visā Atlētikā, kā tādā. Ja nav pretenziju pret to, tad ok.
Par laušanu - Tev tiek piešķirta atlaide mēneša maksai, pērkot uz gadu. Ja lauz, tad jāatmaksā starpība starp tev sanākušo mēneša maksu un pilnu maksu par tiem mēnešiem, ko esi nogājusi.
Respektīvi, izdevīgāk laust pirmajos mēnešos, pēctam sanāk dikti dārg un neizdevīgi.
27.11.2011 22:10 |

Reitings 1434
Es ik pa laikam apmeklēju GC sporta klubu. Man patīk, jo atrodas tuvu manai mācību vietai.
Taču es apmeklēju tikai jogas nodarbības, trenažieru zāles mani vispār neuzrunā.
Man patīk, jo viss ir pa rokai, pēc nodarbībām varu pastaigāt pa GC.
27.11.2011 22:39 |

Reitings 1852
Ieteiktu, aiziet uz kādu nodarbību Kolonna Sport un Atlētikā.
Es esmu bijusi abos divos.
Man labāk patika Kolonna. Ja kādai Atlētikas telpas likās plašas, tad man gluži pretēji, likās mazas un bieži vien bija tā, ka cilvēku bija tik daudz, ka deva mazos skapīšus. (t) Liels + Atlētikai tas, ka nodarbības likās ar individuālāku pieeju nekā Kolonnā.

27.11.2011 22:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits