Pa televizoru redzēju Aldara Ziemas alus reklāmu un netieku gudra - kāda varētu būt atšķirīa garšā. Varbūt kāda ir pamēģinājusi? Garša ir specifiska (nāk prātā krustnagliņas)? Vai arī viņš ir jādzer sildīts?
Esmu nogaršojusi. Vienkārši briesmīgs alus, ļoti ļoti rūgts... Un ne miņas no kanēļa vai krustnagliņām. Visi vīrieši viennozīmīgi teica,ka tas ir sliktākais alus, kas dzerts. Nez, laikam Aldarim kaut kas greizi nogājis
5dien Ezītis Miglā viņu visiem deva par velti nomēģināt. Neesmu alus cienītāja un grūti spiest-it kā jau mazliet rūgts kā visi ali,bet man likās,ka ir kkāds citādāks nekā parastie. Iespējams pie vainas apēstās piparkūkas,ko pirms tam arī dalīja,bet man mazliet garšoja pēc Ziemassvētkiem.
fu! tad jau labāk ūdeni dzert,kā šo te aliņu! Aldara "ziemas" produkcija ik gadu jo drausmāka- tas sildāmais alus vispār bija šausmas pudelē! vairāk par 1 malku neizdzēru un man alus tiešām GARŠO.
Cēsu ziemas alus bija vēl so-so.
ja grib ko savādāku uz Ziemassvētkiem padzert,aizej nopērc izlejamo Tumšo Brenguli vai Madonieti. lūk, tā ir manta!