Pa televizoru redzēju Aldara Ziemas alus reklāmu un netieku gudra - kāda varētu būt atšķirīa garšā. Varbūt kāda ir pamēģinājusi? Garša ir specifiska (nāk prātā krustnagliņas)? Vai arī viņš ir jādzer sildīts?
Esmu nogaršojusi. Vienkārši briesmīgs alus, ļoti ļoti rūgts... :-/ Un ne miņas no kanēļa vai krustnagliņām. Visi vīrieši viennozīmīgi teica,ka tas ir sliktākais alus, kas dzerts. Nez, laikam Aldarim kaut kas greizi nogājis :D
5dien Ezītis Miglā viņu visiem deva par velti nomēģināt. Neesmu alus cienītāja un grūti spiest-it kā jau mazliet rūgts kā visi ali,bet man likās,ka ir kkāds citādāks nekā parastie. Iespējams pie vainas apēstās piparkūkas,ko pirms tam arī dalīja,bet man mazliet garšoja pēc Ziemassvētkiem. :D
fu! tad jau labāk ūdeni dzert,kā šo te aliņu! Aldara "ziemas" produkcija ik gadu jo drausmāka- tas sildāmais alus vispār bija šausmas pudelē! vairāk par 1 malku neizdzēru un man alus tiešām GARŠO.
Cēsu ziemas alus bija vēl so-so.
ja grib ko savādāku uz Ziemassvētkiem padzert,aizej nopērc izlejamo Tumšo Brenguli vai Madonieti. lūk, tā ir manta!