drogu krāsa vs friziers

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010

Sweikas meitenes :)

Es šodien nedaudz aizdomājos par matu krāsām..Agrāk krāsoju matus mājas ar drogu krāsu,bet nu jau kādu gadu vsmz krāsoju matus pie friziera..Man ir blondi mati..

Nezinu kpc,bet man liekas,ka tad,kad matus krāsoju pati.mati bija smukāki,labāki,krāsa smukāka,nekā tgd ,kad to daru frizētavā..arī mati bija garāki :D :(

Kādas ir Jūsu domas par šo?

26.11.2011 20:55 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Gaume ir pārāk subjektīva, īpaši jau tāpēc, ka paškritika cilvēkiem nav vienādi lielās "devās", tāpēc nav ne jausmas par to, vai Tavi mati arī citu acīs pēc pašdarbības krāsu lauciņā izskatās labāk, taču es pati daru to, ko protu, nemaz neiedomājoties, ka man to vajadzētu darīt pašai. Manus matus griež un krāso friziere, jo tas ir viņas darbs+aicinājums. Ja man nepieciešams grims, tad arī dodos pie profesionāļa, ja uzacis jāsaved kārtībā, tad arī tur pašdarbību neatbalstu...tādus piemērus var minēt daudz un dikti, kur tiešām atbalstu to, lai katrs dara to, kas viņam labāk padodas.
28.11.2011 02:01 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Manas sajutas tik loti atskiras no pirmdienas.
Man tiesam patik pec iespejas vairak ko macet pasai darit. Patik ta apzina, ka varu pati sevi "apkopt" loti labi. :)
28.11.2011 02:16 |

Reitings 69
Reģ: 26.09.2011
Man bija jātaisa prakses darbs par frizētavām, njā diemžēl liela daļa lieto tādus līdzekļus ka mi un žē un saliek pakalpojumiem cenas kuras it kā var atļauties visu, bet kad redzi rezultātu tāpat sajūta ir kad esi pārmaksājis (e) tāpēc labāk lietot profesionālās matu krāsas, pašam nopirkt un nest frizierim ja salons neizmanto normālus līdzekļus bet frizieris kā idivīds patīk.
28.11.2011 15:59 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Runājot par drogas krāsām? Kāda var pateikt, cik % ir tam oksidantam? :-)
28.11.2011 16:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits