kā un kad to pateikt?

Reitings 23
Reģ: 27.08.2009

Sveikas meitenes. :-) Sāku lasīt diskusijas un tad sagribējās arī man izsūdzēt savu bēdu, cerot uz jūsu atsaucību.

Ir tā, ka nu jau kādu laiciņu tiekos ar kādu puisi, esam viens otram pieķērušies un viss ir ok. Ir bijuši mājieni no viņa puses, ka viņš gribētu, lai es palieku pie viņa pa nakti un tamlīdzīgi. Puisis jau tāds dikti romantisks un viss ļoti jauki, bet.. Lieta tāda, ka esmu vēl nevainīga.. tātad - kā un kad vislabāk būtu pateikt viņam, ka šī man būs pirmā reize? Un vai vispār to teikt? Esmu tā kā drusku apjukusi.. :-/

Varbūt padalieties pieredzē, kā un kad jūs to pateicāt un vai vispār pateicāt? :-)

26.11.2011 02:57 |

Reitings 633
Reģ: 29.01.2009
Neatceros kā, bet mans draugs ļoti ātri uzzināja, ka esmu vēl nevainīga. Nu, man tad bija 17 un man tajā laikā likās pilnīgi normāli, ka neesmu gulējusi ne ar vienu. Tāpēc nekāda baigā samulsuma man nebija. Viņam, cik zinu, tas likās tīri forši.

Nezinu, ja būtu tavā vietā, tad droši vien kādas sarunas ar seksuālu ievirzi laikā tā arī pateiktu "zini, ja tā godīgi, es vēl esmu nevainīga" vai kaut ko tādu. Nu, protams, es jau nezinu kādas jums tās sarunas :)
Noteikti negaidītu līdz tam brīdim, kad viss jau tūlīt notiks.
26.11.2011 14:46 |

Reitings 18
Reģ: 25.10.2011
Es savējam pateicu jau diezgan agri, lai "sagremo". Un tad viņš pats sāka ļoti tai domai pieķerties, ka viņš nu baigais baltās rozes bruņinieks un tā tālāk, gribēja, lai ir sveces, rožlapiņas utt. Es tajā laikā (16-17) bišku bitchy biju un nēsāju somā līdzi ploškas un prežus, man ļoti gribējās, lai "to lietu ātrāk nodara" un mani viņa romantiskie gājieni kaitināja. Protams, ka beigās viss tāpat bija skaisti, un tagad, protams, es domāju, ka vajadzēja ļauties viņa bruņinieciskumam, jo pirmā reize tiešām ir tikai VIENA. Iesaku nesabojāt sev šo piedzīvojumu, lai nav mieles vēlāk.
26.11.2011 15:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits