Ja te ir kāda māmiņa, kas agri vai vēlu ir palikusi viena ar bērnu uz rokām, pastāstiet- cik tas ir grūti,būt bez vīrieša? kā jūs iztiekat, kā turaties? :-O
es buussu vientullaa maaminna!passlaik esmu staavoklii!zinu ka esmu lloti sliktaa situaacijaa, jo viena bet juutos lloti labi!un zini cilveeki kuri ir tikai pazinnas daudz vairaak atbalsta nekaa draugi :(
Shera! Nekrīti panikā! Nu un, ka bez vīrieša?! Lai tas gļēvulis iet pupās- bērnu uztaisīt nav māksla!
Tiksi Tu ar visu galā!Ģimene Tevi atbalstīs un arī draugi! Turies! Bērniņš ir liela laime!!! (l)
kaimiņiene-liels paldies tev. neesmu vientuļā mātes,man ir draugs,viņš arī ļoti gaida bērniņu,bet vnk iedomājos ka dzīve jau dažādi gadās,ja nu kas notiek..vnk pajautāju kaa citaam iet
Kaimiņiene, es jau nu nebaidos palikt stāvoklī, arī ja būtu vientuļā māte, es neskrietu ar galvu sienā.
Netaisu bērnus tagad, bet ja nu vējš iepūstu-pasaules gals nebūtu. :-)
Ja tev ir draugs, tad kāda velna pēc tu te taisi tādi diskusiju!!!??? :-O
Piesauksi pati vēl savu nelaimi un vēl pārmet kaut ko citām.
Gaidi savu bērniņu un esi laimīga, nevis domā kā būtu, ja būtu.
Stāvoklī esot nevar domāt, ka tev draugs mirs, nu ja vien viņam tiešām nav jau noteikta mirstamā diagnoze (tad nu es atvainojos)!!! ;-)
Tu pati pārprati - rakstīju, lai netaisi tādas diskusijas, ja vien tavs draugs netaisās mirt, jo tas ir tik stulbi - prasīt šādus jautājumus, ja viss ir kārtībā!!!
Kā saka vārdiem liels spēks, un esot stāvoklī nav jālasa visādas negācijas, būtu labāk lasījusi, ko tiešām jauku un labu! ;-)