Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grieķu salāti

 
Reitings 388
Reģ: 29.01.2009

Neesmu ne ēdusi, ne taisījusi Grieķu salātus.. bet ar acīm vienmēr, kad skatos, tad izskatās varen garšīgi.

Internetā ir atrodams milzum daudz dažādu recepšu, bet gribētu dzirdēt no Jums recepti, kā Jūs tos gatavojat? :-)

23.11.2011 21:26 |
 
Reitings 178
Reģ: 29.01.2009
http://www.sieviesuklubs.lv/foto/?foto=2027 Tā arī taisu! 8-)
23.11.2011 21:35 |
 
Reitings 318
Reģ: 19.01.2010
Valrieksti, gurķi, tomāti, salātlapas, olīvas, fetas siers, sarkanie sīpoli, lociņi .. un visam pāri spilvas citronu mērce, vai arī citronu sula ar olīveļļu. Kā nu kuro reizi!
23.11.2011 21:42 |
 
Reitings 388
Reģ: 29.01.2009
Paldies! :-) un iesakiet lūdzu, kādu gaļu varētu pasniegt pie grieķu salātiem?
24.11.2011 01:43 |
 
Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Grilēts lasis :-)
24.11.2011 01:45 |
 
Reitings 388
Reģ: 29.01.2009
nav tādu apstākļu lai grillētu lasi diemžēl
24.11.2011 01:50 |
 
Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Cepeškrāsnī mierīgi! Nedaudz citrona suliņas, piparu un olīveļļas, un krāsnī iekšā.
24.11.2011 01:59 |
 
Reitings 209
Reģ: 29.01.2009
puķkāposts
tomāti
gurķi
paprika
olivas
oliveļļa
Tiesham vinjiem ir dažādi veidi,bet šie man taa vairak:)
24.11.2011 02:01 |
 
Reitings 388
Reģ: 29.01.2009
Boss- vai tu nevarētu lūdzu pateikt grādus un apmēram cik ilgi sanākt cept?
24.11.2011 02:09 |
 
Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Parasti uzlieku uz 180 grādiem un uz kādām 20min maksimums. Lasis jau ļoti ātri sacepjas, tā ka viegli, ātri, garšīgi.
24.11.2011 02:21 |
 
Reitings 388
Reģ: 29.01.2009
Liels paldies, visticamāk tad šādu arī gatavošu :-)
vai viņam nav jāliek klāt sāls?
un liek vienkārši uz ietaukotas cepešpannas vai arī ar cepampapīru?
24.11.2011 02:42 |
 
Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Es ar pie tādiem salātiem lasi cepju klāt , nopērku gabaliņu rimčikā, sagriežu mazākos gabaliņos ,uzberu santa marija zivju garšvielas ar citronu + grilla garšvielas tāda zaļā paciņā, man personīgi gribas vēl citrona šķēli iemest un pārleju ar majonēzi, apmaisu, uzlieku vāku trauciņam ļauju lai mazliet iestāvas un lieku uz cepešpapīra 180-200 grādos cepties , nu tik garšīgi (l) būs jāuzmeko rīt mm :D
24.11.2011 02:50 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
es gatavoju ar salatu mix(nopērkami pakās),pievienoju sagrieztu sarkano sīpolu, fetaki sieru un balzamiko (l)
24.11.2011 03:02 |
 
Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Visu laiku gribu pamēģina't to balzamiko mērci salātiem , tik kura labāka Spilva premium vai spilva dresing(laikam) salatu? :)
24.11.2011 03:20 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
zaa es Spilvas nepērku,nemaku tev ieteikt nevienu no shim!
24.11.2011 03:25 |
 
Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Kādu tu pati lieto ? :)
24.11.2011 03:30 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
zaa slinkums uz virtuvi vilkties un skatities!perku ljoti labu, stokmannaa iegadatu :-)
24.11.2011 03:33 |
 
Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
okey , šoned tieši domāju uz to pusi braukt , jāpaskatās kādas tur ir . :))
24.11.2011 03:38 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
http://silva.prieksgatavot.lv/grieku-salati/ - es gatavoju šādi. Kad taisu lielā daudzumā, tad gan pievienoju kādu mērci, kas tāda atbilstošāka, no galvas gan nezinu nosaukumu nevienai. :-)
24.11.2011 12:53 |
 
Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
es vēl lieku klāt ceptu vistas fileju :-)
24.11.2011 13:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits