Valrieksti, gurķi, tomāti, salātlapas, olīvas, fetas siers, sarkanie sīpoli, lociņi .. un visam pāri spilvas citronu mērce, vai arī citronu sula ar olīveļļu. Kā nu kuro reizi!
Liels paldies, visticamāk tad šādu arī gatavošu :-)
vai viņam nav jāliek klāt sāls?
un liek vienkārši uz ietaukotas cepešpannas vai arī ar cepampapīru?
Es ar pie tādiem salātiem lasi cepju klāt , nopērku gabaliņu rimčikā, sagriežu mazākos gabaliņos ,uzberu santa marija zivju garšvielas ar citronu + grilla garšvielas tāda zaļā paciņā, man personīgi gribas vēl citrona šķēli iemest un pārleju ar majonēzi, apmaisu, uzlieku vāku trauciņam ļauju lai mazliet iestāvas un lieku uz cepešpapīra 180-200 grādos cepties , nu tik garšīgi (l) būs jāuzmeko rīt mm :D
http://silva.prieksgatavot.lv/grieku-salati/ - es gatavoju šādi. Kad taisu lielā daudzumā, tad gan pievienoju kādu mērci, kas tāda atbilstošāka, no galvas gan nezinu nosaukumu nevienai. :-)