ja es tagad domāju par pareizo, tad viņš ir kā mitrinošs krēms & tonālais divi vienā ;) tonālā krēma funkcijas tieši šim produktam ir ļoti mazas, jo maskēt - maskē švaki tādas rētiņas un pumpas,bet funckijas kā mitrinošam krēmam noteikti ir labas.. īsti jēga nav viņu pirkt, ja ir problemātiska sejas āda un bieži metās pumpas, un dēļ tām arī kaut kādas rētas pēctam paliek ;) ja tev ir gluda āda bez īpašas vēlēšanās kaut ko nomaskēt - tad vēl ok, varbūt nebūsi vīlusies, jo mitrina labi ;)
es zinu ka avon soluton ir krems, kas pieskir sejai toni, lidzigs ka pastonejosie. bet vai vins vel ir kataloga ? es jau sen neesmu vinu manijusi tur.. :-/
Tas Nivea ir loti slikts krems.. nopirku jau sen un vnk majas metajas. Nepatik, ka vinjsh kkaa slanojas un tad nak nost - briesmiga konsistence. Bija doma vasaraa izlietot, bet ta ari nesanaca :)
Jūs nezinat tieši kuros veikalos ir pieejama Nivea produkcija? Bija viens superīgs kompaktais pūderis, bet Drogās aplauzos... viņi vairs nepiedāvā šo produkciju :-D
Tas Avona ir mans mīļākais, vienīgais, labākais jau ntos gadus (l) Un nesen vēl bija katalogā, nezinu vai ir tagad, bet ceru, ka jā. Man gan neko nevajag maskēt, jo nav ne pumpu, ne rētu. Bet viņš piešķir vieglu tonīti un izgaismo.
Vēl Madarai ir kaut kas līdzīgs, bet neesmu mēģinājusi.
Nivea dekoratīvā kosmētika no veikalu plauktiem tika izņemta jau oktobrī. Nivea Latvijā ir pārstājusi tirgot kosmētiku, atstājot tirgū tikai ķermeņa/matu kopšanas līdzekļus. Nekādas lūpu krāsas, ēnas, tonālos utt. vairs neatradīsiet Latvijas veikalu plauktos.
Nē, viņš nav paštonējošais. Vienkārši kā sejas krēms ar drusku tonīti. Princips kā tonālajam, vakarā notīra nost. Bet nu nav viņš kā tonālais efekta ziņā, neko baigi nemaskē, uzlabo vienkārši sejas toni.
Piemēram, no rīta pēc ballītes, pamostos tāda nekāda zilganbāla :D tad uzsmērēju krēmu, saķemmēju matus un izskatos atkal labi. :D
Es lietoju Dove paštonējošo- esmu gan dzirdējusi sliktas atsauksmes, bet man gan patīk, jo iedegums ir minimāls(t.i. nav oranžs vai nedabīgi tumšs), galvenais ir labi uzklat un nav nekādi pleķi un viss ir ok ;-)
hmm nezinu par kādu krēmu tu runā . man ir nivea krēms , kas ir mitrinošs ar vieglu tonālo . angliski tāds produkts saucas Tinted Moisturizer . labs, nekas nost neiet, neslāņojās ;) ,mitrina tīri labi, bet tonis man bija par tumšu.
ja gribi tos , kas dod falšo iedegumu, dove produkti ir tīri labi :)
Arprats!
Nu tacu nem un noperc vienkarsi vienu no tiem pastonejosiem. Tu gandriz katru dienu veido diskusiju un katru dienu par dazadiem pastonejosiem/tonejosiem lidzekliem. Nu nem uz pamegini vienu tacu.