Es esmu lietojusi vienu menesi pirms gada, tad pec diviem menesiem atkal 1 menesi. Oktobra vidu atsaku un dzeru 1 menesi. Man arsts izrakstija "zoloft". Teica, ka tas ir vienigais antidepresants, ko raksta, jo it kaa visneitralakaas blakusparadibas un nerodas atkariba. Ieprieks par blakusparadibm neko nedomaju, bet ari uzlabojuma nebij. Sogad atkal jutu, ka vairs nevaru izturet un domaju, ka varbut druscin palidzes. Mana gadijumaa taa ir vienaldziba pret ko jacinas, ari nespeks, to ka viss riebjas un neko negribas. BET! Ir pagajusi jau nedela, druscin vairak, kad beidzu dzert un esmu ieverojusi, ka bez zalem ir savadak. It kaa pirms tam viss nezeligi besija araa, kad dzeru kluvu loti vienaldziga pret visu, bet tagad jutu, ka jutos labak neka pirms pusotra menesa - daudz labak (nu salidzinosi ;d). Tagad it kaa ir sajuta, ka vairak var just - ir gan prieks, gan bedas - lietosanas periodaa - tikai vienaldzigums. Tacu jasaka, ka domaju - palidzeja! Nedaudz, bet tomer. Vismaz iekustejas atveselosanas process - jo ir paradijusies velme kaut ko darit - tads kaa svaigums. Nezinu, vai ko no mana murgojuma saprati, bet kopuma laikam jau ir taa verts! Kad lieto emocijas notrulinas, bet kad beidz lietost tu tomer juties mazliet labak.
Es tev noteikti iesaku lietot, jo depresija var paradities faktiski ne no kaa - man bija tiesi taa - ir cilveki, kam depresija rodas del kada iemesla - zaudejums, veselibas problemas utt.., bet mana gadijuma - ne no kaa. Taa viekarsi daziem cilvekiem organismaa notiek - un to var noverst tikai ari ar zalu palidzibu, jo ir mainijies hormonu limenis. Tomer brinuma nav!