Jautājums taukainās sejas ādas īpašniecēm.

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011

Čau, čau, čau svētdienas vakarā!

Meitenes ar taukaino ādu- vai jūs pēc sejas maskas, želejas vai tonika (lai ar ko arī jūs vakaros koptu sejas ādu :) ) seju arī iekrēmojiet? Ja jā, tad ar kādu kremu?

Man pašai ir tā, ka vakaros lieku mālus uz sejas, un pēc tam sejas āda paliek pavisam sausa, mazliet niez un apsārst. Itkā lietoju dzintara krēmu (to, kas jauniešiem), bet tas man kaut kā ne pārāk... Vienkārši lieku tos mālus, jo uzskatu, ka taukaina seja nav mitrināta seja (labojiet mani, ja es kļūdos) :)

Ok, tad tagad dalāmies pieredzē un ieteikumos! :)

21.11.2011 01:43 |

Reitings 164
Reģ: 16.04.2011
mademoiselle00 ko pati lieto? vari kaut ko ieteikt arii no daargaa gala?
21.11.2011 19:56 |

Reitings 194
Reģ: 15.07.2011
.tējaskrūze. , es lietoju Avenes kosmētiku:
1. Antibakteriālo attīrošo gēlu
2. Losjonu taukainai, porainai, jūtīgai ādai
3. Dienā- regulējošo emulsiju, uz nakti- krēmu sausai un ļoti sausai sejas ādai, bet šo es lietoju tikai tāpēc, jo lietoju tabletes aknes ārstēšanai, kas ļoti sausina ādu. Savādāk uz nakti es lietotu to pašu, ko dienai + regulējošo, ārstniecisko krēmu.

Neko citu vairs es ieteikt nevaru, jo šī ir dārgākā kosmētika, ko esmu lietojusi.
Kautgan labas esot- Babe, Eucerin, Algologie.
21.11.2011 20:38 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
ūdeņraža peroksīdā takš nav alkohola :-D Kā tad to bez sāpēm var liet uz brūcēm? :-D
Avenē jau pēc smakas var pateikt, ka ir alkohols. Biodermas H20 oir daudz labāks.
21.11.2011 20:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)