Es biju kopaa ar savu pirmo miilestiibu 3.5 gadus(ex puisi) Mums bija daudz un biezhi striidi,vinjam arii svariigi bija aparaati,dzerstiishanaas vairaaku dienu garumaa. Es biju samiileejusies liidz ausiim,seedeeju maajaas parasti gaidot vinju un vienmeer piedevu visu. Lai nu kaa,peedeejo pusgadu es dziivoju katru dienu ar domu par shkjirshanos,es zinaaju,ka es kaadu dienu vnk aizieshu pa iistam. Peedeejo laiku dziivojot kopaa mees pat nesarunaajaamies,tas bija taads murgs. Kaadu dienu darbaa iepazinos ar kaadu puisi...liekas,ka abi iemiileejaamies. Satikaamies paaris reizes,savu draugu nekraapu,tachu tas man beidzot lika sanjemt drosmi un izbeigt taas briesmiigaas attieciibas. Esmu no sirds laimiiga un pateiciiga,ka vinjsh ienaaca manaa dziivee un izmainiija to uz visiem laikiem. Esam kopaa ar sho puisi un esmu neizsakaami laimiiga,juutos miileeta,droshiibaa utt. Tev vnk ir jaasanjemas. Brauc labaak prom uz to pashu uk,tad arii redzeesi kkaadas paarmainjas. Piemeeram,mans ex nesen atskreeja atpakalj uz uk ,lai buutu kopaa ar mani ,lai mees saaktu no jauna,man bija zheel vinju,jo muljkjis pazaudeeja mani un tagad nozheelo.Tachu es vinju nemiilu un nekad muuzhaa nebuutu ar taadu cilveeku kopaa. Visdriizaak,ka Tev arii taa buutu,tachu gan jau ka Tu saprastu,ka negribi buut kopaa ar vinju un tas bija tikai pieradums. Lai veicas!:)