Nenopietnas attiecības

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011

Cik tālu Jūs atļautos iet ar puisi kurš Jums patīk,simpatizē un ir radušās abpusējas jūtas ?

Ņemot vērā to ka Jums būtu draugs ,dzīvesbiedrs jau .

Bet attiecībās būtu krīze, rutīna un kašķi ,ilgu laiku jau.

20.11.2011 16:33 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
Nu jā, pēc viņa tekstiem spriežot, nezinu kā tur ir ar to mīlestību.
nedrīkst teikt tādas riebīgas lietas... :-|
20.11.2011 17:29 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es biju kopaa ar savu pirmo miilestiibu 3.5 gadus(ex puisi) Mums bija daudz un biezhi striidi,vinjam arii svariigi bija aparaati,dzerstiishanaas vairaaku dienu garumaa. Es biju samiileejusies liidz ausiim,seedeeju maajaas parasti gaidot vinju un vienmeer piedevu visu. Lai nu kaa,peedeejo pusgadu es dziivoju katru dienu ar domu par shkjirshanos,es zinaaju,ka es kaadu dienu vnk aizieshu pa iistam. Peedeejo laiku dziivojot kopaa mees pat nesarunaajaamies,tas bija taads murgs. Kaadu dienu darbaa iepazinos ar kaadu puisi...liekas,ka abi iemiileejaamies. Satikaamies paaris reizes,savu draugu nekraapu,tachu tas man beidzot lika sanjemt drosmi un izbeigt taas briesmiigaas attieciibas. Esmu no sirds laimiiga un pateiciiga,ka vinjsh ienaaca manaa dziivee un izmainiija to uz visiem laikiem. Esam kopaa ar sho puisi un esmu neizsakaami laimiiga,juutos miileeta,droshiibaa utt. Tev vnk ir jaasanjemas. Brauc labaak prom uz to pashu uk,tad arii redzeesi kkaadas paarmainjas. Piemeeram,mans ex nesen atskreeja atpakalj uz uk ,lai buutu kopaa ar mani ,lai mees saaktu no jauna,man bija zheel vinju,jo muljkjis pazaudeeja mani un tagad nozheelo.Tachu es vinju nemiilu un nekad muuzhaa nebuutu ar taadu cilveeku kopaa. Visdriizaak,ka Tev arii taa buutu,tachu gan jau ka Tu saprastu,ka negribi buut kopaa ar vinju un tas bija tikai pieradums. Lai veicas!:)
20.11.2011 17:39 |

Reitings 965
Paldies meitenēm par padomiem .
20.11.2011 17:44 |

Reitings 62
es arī piedzīvoju līdzīgu situāciju - abpusēja mīlestība, kam pāri stāv bieži kašķi un tā saucamā "rokas pacelšana". visam, protams, bija savs iemesls. cilvēks kā cilvēks. mīļš, jauks, ļoti gādīgs un bija man gatavs zvaigznes no debesīm nonest, bet gadījās, kad dusmās nesavaldās. un ar to es nevarēju sadzīvot. nebijām kopā ilgi (gadu), bet bijām ļoti pieķērušies viens otram, tikpat kā jau kopā dzīvojām un nākotni plānojām. biju pārliecināta, ka viņš saņemsies un tas beigsies. solīja vienreiz, solīja otreiz. izšķīrāmies. pēc pāris nedēļām atkal sagājām kopā - teica, ka vairs šķiršanos nepārdzīvos, tāpēc tā tiešām ir pagātne. diemžēl, arī tie bija tikai tukši solījumi. tas noveda pie tā, ka izšķīrāmies. un esmu ļoti, ļoti, ļoti laimīga šobrīd - brīva un neatkarīga. bez ikdienišķiem strīdiem, saplēstiem traukiem un nobļautām balsīm. cilvēki tiešām nemainās, ja ar viņiem nenotiek kaut kas nopietns! ironiskākais ir tas, ka es zinu viņu šobrīd - pēc šķiršanās viņš atgriezās pie saviem labajiem ieradumiem, labāk sadzīvo un komunicē ar cilvēkiem un ir izlabojis gandrīz visus savus trūkumus. prieks, vismaz kādai ļoti paveiksies! :-)
20.11.2011 23:10 |

Reitings 16
Reģ: 23.11.2011
ja tu atdod sevi visu nebrīnies, ka uz tevi sāk skatīties kā uz tukšu vietu..skarbi, bet patiesi
23.11.2011 18:27 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Es tik daudzas sievietes nesaprotu!

Labāk dzīvoju viena pati, bet laimīga nevis ņemties ar k.kādu bezmugurkaulnieku. Nu nav man tas saprotams pat tad, ja mīli!

Tu pati esi savas dzīves noteicēja. Nesūdzies, pati vainīga. Un, ja nu vēl simpatizē cits, par ko tad mēs te runājam? (e)
23.11.2011 18:35 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
"Viņš saka ka mīl mani ,dod naudu ,nevar iedomāties ko viņš bez manis darītu "

Un tādēļ viņš būtu pelnījis, ka esi ar viņu kopā? Man prasības ir augstākas. Mani vairāk interesē darbi nevis tas, ko man saka.
23.11.2011 18:37 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Kontrobandists, automātu atkarīgais. Kā jau īsta latviešu zeltene, turpini mīlēt!
23.11.2011 21:03 |

Reitings 101
Reģ: 13.11.2011
Nu es zinu pāri kas ar to tika galā. Un tajā gadijumā puisis bija paspēlējis arī jau vecāku mašīnu pa slepeno un dzēra un skrēja mežā lai slēptos no visiem, jo gribēja lai viņam palīdz bet nekādi nespēja pats ar to tikt galā, tā ka runāšana bija tikai kā kaudzītē salikti papīri kuri netiek izlasīti un krājas. Tāpat arī jums krājas un vajag mēģināt stiprākas un stiprākas pieejas,uzprasi vai grib tikt vaļā no tās slimības, tad iesaki variantus- runāt ar vecākiem, runāt trešā cilvēka klātbūtnē, profesionāli tādās jomās, Varbūt kāds var ieteikt visādus radikālus paņēmienus, mēs te toč nevaram, piemēram varbūt nākamreiz saki viņam ej spēlēt automātus un iedod viņam visu naudu, līdz pēdējam santīmam salasi pa māju, lai zaudē, vienalga.
23.11.2011 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits