Vai ir iespējams mēnesi izdzīvot ar 60 Ls? Ja jā, tad kā? :D
Ņemot vērā, ka šajā mēnesī ir jādodas uz 3 jubilejām, jāpaēd, jāpārvietojas ar sabiedrisko, jāiegādājas higiēnas preces utt. + kā jau vienmēr uzradīsies kādi neparedzēti izdevumi :(
60ls ir labāk kā nekas.
zinu ļoti labi kā tas ir.. man kaut kas uz to pusi. un preikšā stāv dzimšanas diena, un ziemassvētki, un pasard Dievs ja vel kaut kas neparedzēts, kāda saaukstēšanās, ptfu ptfu.... (t) bet kas cits atliek. vienmēr var būt ļaunāk.
tie 60 ls ir palikuši pēc visu rēķinu nomaksas. Tīri dzīvošanai. Gribas jau arī ko mugurā velkamu nopirkt utt. Bāc bail pat domāt. Šovakar pārņēma konkrētā depresija, ka nekādi neveicas dzīvē. :(
Nu man ir tā,ka rēķinus un dzīvošanu maksā draugs,arī pabaro.
Man pašai ir 0,00 Uz mēnesi. Es izvelku.
Bet ja man būtu 60ls mēnesī,tīriēšanai,izklaidēm. Var iztikt,ja māk.
ja tas tev paliek pēc rēķinu nomaksas tad vel nav mirstamā vaina. var, galu galā, arī savas kaprīzes mazliet ierobežot, kamēr apstākļi ir TIK spiedīgi. galvenais, lai nav parādu un mājās ēst ir ko, rēķini apmaksāti un ar veselību viss kārtībā.
man sanāca tā, ka no minimālās algas bija jāsamaksā mēnesis par skolu (tas sanāk apmēram puse), telefons, zāles, izbraukāju skolu un vel pārtika. viss. es biju iemācījusies iztikt. ar to, kas man pēc vislielākā mēneša maksājuma bija palicis.
Ja vien esi pieradusi vai iemācījusies ekonomēt, tad jau var iztikt. Arī ar visām jubilejām, bet labāk uzreiz pārdomā (saraksti uz lapiņas), ko pirksi ēdamu utt., lai naudas pietiek visam mēnesim.
Jaunas drēbes gan diez vai sanāks. Humpalās tad jāskatās, kur, starp citu, arī ir iespējams atrast kaut ko normālu. ;-)
Ja nav neviens rēķins jāmaksā, tad var. Bet, protams, ja sāksi domāt par drēbēm, ko te minēji, ar šo summu neizdzīvosi. Uz jubilejām paņem līdzi kādu pašas gatavotu gardumu. Pati ēd mājās - kartupeļi, makaroni, zupas utt. Ja visu dienu paredzēts būt ārpus mājām, paņem līdzi kādu maizīti, nevis ej uz kafejnīcu vai pārtikas veikalu. Izstrādā savu budžeta plānu - uzreiz ieplāno, cik sanāks tērēt sabiedriskajam, cik higiēnas precēm un pārējo sadali, cik tērēsi nedēļā pārtikai :)
ir iespējams,bet tad jāpērk kāds drēbju gabals humpalās,dāvanas jāmeklē oriģinālas bet lētas un jāēd kkas no lētā gala un kas izdevīgi vairumā pirkt!un transportam mēnešbiļei pirkt vai sliktākajā gadījumā par velti braukāt,ar cerību ka nepieķers!
personīgi man tie 60ls ir par maz un negribu iedomāties sevi šādā situācijā un ceru nepieļaut tādu lietu!
Es ļoti daudz mēnešus esmu ar tādu summu iztikusi, tikai lielā atšķirība tāda, ka 100% paēdu darbā, pašai jādomā ko ēst tikai sestdien, svētdien, kad man bija veselīgās dienas ar daudz tēju, kādu auzu putru un daudz miega :)
Tātad, atrodi ja ne sponsoru, tad kādu, kas pabaros :)
Vispār man tā ir normāla summa, tikai pēdējos dažus mēnešus man pēc dzīvokļa nomaksāšanas paliek vairak, jo beidzot ir samaksāta skola un nokārtotas tiesības, lielie izdevumi beigušies...