ok, tātad...vakarnakt es sapnī redzēju kaut ko tiešām dīvainu, es domāju, ka tik netipisku sapni tiešām nevar neņemt vērā.
tātad, vakarnakt sapnī es redzēju ainu, kur es guļu gultā, vienkārši guļu ar savu "pirmo draugu".
mēs abi, gan es, gan viņš esam pieauguši cilvēki, tas bija tik ļoti sen, nu, toreizējā, tā bērnības draudzība, tā bērnības "kopā būšana", man pat nebija pirmais skūpsts ar viņu.
es ar viņu nekontaktējos, absolūti, dzīvojam katrs savā Latvijas galā, mums nav kopīgas kompānijas, es ar viņu pārmiju pāris vārdus, kas noticis par šiem gadiem, kur viņš aizgāja studēt pēc vidusskolas. mēs ar viņu pat vienā skolā nemācījāmies, jo es pēc piektās klases pārcēlos uz citurieni dzīvot.
par viņu es ikdienā absolūti nedomāju, viņam vispār nav nekāda sakara ar manu dzīvi, kāda tā ir.
vakarnakt sapnī es redzēju, ka mēs abi ar viņu guļam gultā, apģērbušies, vnk guļam tumsā, es esmu pagriezusies ar muguru pret viņu, viņš ir mani apķēris un viņa plaukstas ir uz mana vēdera. es pilnīgi sajutu sapnī kā viņa plaukstas ir man ap nabas rajonu, miesa pret miesu.
kā jumš šķiet, kāds šim sapnim varētu būt simbolisms? es visu dienu šodien domāju par to, bet man nenāk nekas prātā...