man ir tikai ģimene,vairs NEVIENA!

Reitings 447
Reģ: 25.06.2009

Es nezinu kā,bet es negribu,lai tas tā turpinās!!! :%27-(

Man vairs nav draudzeņu,nesaprotu kā,bet nav! :%27-(

Nav draudzenes,kurai pazvanīt,ja pēkšņi gribas kaut ko padarīt un tā. Laika gaitā esmu visu pazaudējusi un ES ESMU VIENA!!!

Man ir vairākas draudzenes ar kurām kādreiz bija labs kontakts,bet ikdienā tikai pasveicinām viena otru garām ejot, un tas arī viss. Varbūt kaut kā atjaunot kontaktu? Bet tad kā?!

Kā,lai es šo visu mainu?! :%27-(

Nepazaudējat un novērtējat savus draugus!

19.11.2011 00:45 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Es tevi ļoti labi saprotu, man bija viens moments, kad likās, ka vispār nav palicis neviens cilvēks, kas vēlētos ar mani kontaktēties, izņemot manu ģimeni un manu puisi! Likās, ka pat radinieki ir uzlikuši uz manis mīksto! :-/ Bet pēc tam viss kaut kā atrisinājās... bet joprojām ik pa laikam uznāk tāda sajūta, ka, ja es pati nevienam nerakstītu un nezvanītu, tad viņi paši (draugi, radinieki) ar mani vispār nekontaktētos, taču es ceru, ka tas viss ir tikai manā galvā un īstenībā tā nav! :) Es jau arī saprotu, ka cilvēkiem ir savas darīšanas, darbs, citi cilvēki, nevar jau ar visiem sakontaktēt... :)
Vislabāk atjaunot kontaktu, ir vnk uzrakstīt tam cilvēkam un piedāvāt satikties, aiziet kopā uz kino, piemēram! :)
26.11.2011 00:42 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
zini labak kad kads ir ts gimene nevis neviens. Pie sis situacijas jau sen pieradusi esmu, draudzenei puisis un si, kad so velk kkur lidzi, ja es pasaku davai divata, tad si doma, kad man antipatijas pret vinas puisi bet man vnk gribas normali parunat, ko puisu klatbutne nav iespejams. Ta nu tik labi ja saraxtamies..
MAn vairs ir tikai pazinas, laikam labakais draugs ir mans puisis, jo ar vinu runaju itvisu, man nav jaizliekas, esmu tada kada esmu..
26.11.2011 00:59 |

Reitings 447
Skatos,ka neesmu vienīgā.. 8-)

Bet esmu kaut kad pasen jau vienai draudzenei uzrakstījusi,apvaicājusies kā iet utt.,bet nu nav vairs īsti par ko runāt.. Vai arī nav tā `pretimnākšana` no viņas un tāpēc tā..nezinu :-|

Esmu izdomājusi,ka man ir jāmaina pašai sevi! Kā es to darīšu,un kā man veiksies es nezinu,bet zinu ka vajag! (s)
26.11.2011 01:26 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Bet tu esi padomājusi, kāpēc tev NAV to draudzeņu vairs? Ja tev viņas ir tik svarīgas un dārgas draudzenes, tad centies atjaunot sakarus, noskaidrot kas ir noticis. Reizēm varbūt kāds muļķīgs pārpratums var visu sabojāt.
Arī es kā pārvācos uz citu pilsētu, tā pamazām zuda kontakts ar draudzenēm, jo vairs netiekamies katru dienu, katrai sava dzīve, bet vajag tad sazināties, parunāt. Tās taču tavas draudzenes, ne jau sveši cilvēki ar kuriem kauns runāt!
Un tas, ka tev ir ģimene, nu gan! Būtu laimīga, ka tev ir tāda vērtība. Draugi var piekāst jau nākamajā dienā, bet ģimene tevi nekad neatstums, lai kas notiktu!
26.11.2011 01:31 |

Reitings 447
Es tak jau rakstīju,ka man ģimene ir ļoti dārga un nozīmīga!!! Bet draugiem dzīvē arī ir sava loma! Man kaut kā nav bijušas nemaz tās riktīgās sirds draudzenes,ja nu vienīgi pirms vairākiem gadiem,tāpēc man nav domāt,ko esmu darījusi nepareizi,ka tagad esmu viena..
26.11.2011 01:34 |

Reitings 46
Reģ: 09.08.2010
varbūt gribi patukšõt kādu kokteiļu glāzīti, pakratīt sirsiņu vai arī vienkāršī tā kārtīgi paballēt? :)) varētu k-ko sadomāt :P
26.11.2011 01:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits