Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gruzons

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011

Galīgi nav svētku noskaņas. Laikam kaut kāda rudens/ziemas depresija. Jūtos viena kā pirksts. Veča nav, visas draudzenes un paziņas ar saviem vīriešiem atpūšas vai kaut ko citu dara, bet es jūtos aizmirsta un nevienam nevajadziga. Starp krūtīm kaut kas kņudina un spiež, taču svētku vakarā negribu puņķoties...

Meitenes, kā jūs uzveicat pelēko bubuli,kas tā vien negrasās pazust?

P.s. Īpaši brīvajām meitenēm - Vai jūs apmeklējat pasākumus arī vienas pašas? Piem.,uz kinīti vai teātri varētu vienas aiziet? Es šaušalīgi baidos no vientulības, bet tagad tā mani grauž. Itkā jau varētu sēdēt viena mājās un gaudot, bet varētu arī atrast kādu sabiedrisku pasākumu tuvākajā laikā, ko apmeklēt...viena, taču es nemāku būt viena. :-( :-/

Sapuriniet vai sabariet, kaut tādēļ,lai man kļūtu kauns.

18.11.2011 22:38 |

Reitings 1009
Reģ: 29.09.2011
Kad biju brīva,sadūšojos un viena pati aizgāju uz vienu restorāniņu, tas deva drosmi baudīt tādas lietas arī vienatnē.
Sabaru Tevi un pasmaidi- nekāda gruzona čikita :-)
18.11.2011 22:44 |

Reitings 506
Reģ: 03.02.2010
es cenšos visā atrast pozitīvo, pamēģini arī tu. arī vienatnei ir sava burvība - un tai nav nekāda sakara ar vientulību.
18.11.2011 22:51 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man arī šovakar tādas dalītas sajūtas, gribēju uz salūtu, bet tikai tagad atnācu mājās no darbiņa un lāgā neuzspētu aizbraukt, kā arī iedomājos tos sastrēgumus un rindas, kad būtu jābrauc atpakaļ mājup, es labāk pa TV paskatīšos! :-) Skumīgi ir atcerēties, kā šo dienu atzīmēju pagājušajā gadā, kopā ar savu puisi viņa pusē tiiiik foršā ballē, un es zinu, ka tāda tur notiek arī šogad un viņš tur pavisam noteikti ir, ahh tā gribētos arī (t)

Bet ko nu, jābeidz čīkstēt, man ir tik maz laika pēdējā laikā, studijas un darbs, ka par tādām muļķībām būtu bezjēdzīgi domāt, un brīvos brīžus izmantoju, lai satiktus draudzenes! :-)

Laikam mazliet atvirzījos no tava jautājuma, bet gribējās pateikt. Tiešām nav nevienas, nevienas meitenes, kas varētu sastādīt tev kompāniju kādu pēcpusdienu? :-)
18.11.2011 22:54 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Nicco, hmm jā visu mūžu ar sevi jāsadzīvo tas ir visgrūtākais, bet es esmu viena, februāri jau būs gads, bez puiša, bet tas neliek man justies nepilnvērtūgia, aizeju uz ķinīti, teātri vai operu viena pati, jo visas draudzenes parasti pavada vakarus ar saviem večiem, a ko darīt? Nbeiadies iet viena, jo tā ir vēlviena iespēja iet un iepazīt jaunus cilvēkus (l) Galvu augšā!
18.11.2011 23:33 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Pluss, es patreiz neatrodos lv, vismaz līdz jūlijam, un godīgi šeit, kur es dzīvoju vienīgā iespēja pēc darba pāris pub, klubiņi, bet kultūras dzīve nu te ir tā kā ir. Ja es tagad būtu lv, ietu šovakar kaut viena uz visiem pasākumiem, un arī salūtu noskatītos. Un nežēlotu sevi :-)
18.11.2011 23:37 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
spotlight , khmmm @ :-P :-P
18.11.2011 23:38 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 29.01.2009
tad nu nezinu, kas ir labāk: vai jūties svētku vakarā vientuļa jeb arī - esi jau ilgi plānojusi nosvinēt svētkus kopā ar cilvēku, kuru mīli (rīt domājam aizbraukt tepat, uz Lietuvu - SPA, viesnīca, atpūta tikai diviem vien - nu pašlaik tas šķiet sapnis) un beigās viņš sāk čakarēties, neskatoties uz to, ka rīt jau agri izbraukšana, šovakar atradis citas darīšanas un vakarā būs vēlu mājās. un, zinot viņu.. viņš var arī piečakarēt...

patiešām nezinu, kas ir labāk..
18.11.2011 23:39 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Manējais vienmēr, kā atbrauc uz Talsiem ir kā no ķēdes norāvies. Būtu gatava braukt uz Rīgu tagad ar autobusu, lai nav visas brīvdienas izčakarētas, bet uz manu galu Rīgā jua vairs tik vēlu neies autobuss un 25 ls par taksi negribu maksāt...

Tāpēc tiešām dažreiz ir labāk bez vīriešcilvēka sēdēt mājās, nevis vazāties līdz.
18.11.2011 23:41 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
esmu daudz kur gājusi viena. kā zīmīgāko varu minēt koncertu rīgas domā, tik fantastiski! tieši tāpēc, ka tur biju tikai sev. tikai ar sevi. un viss, kas bija apkārt, bija tieši man. nebija jādomā, kādas domas par to izteikšu un kādu viedokli man veidot. tīrā un tiešā bauda!
tādēļ, noteikti iesaku :-)
18.11.2011 23:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!