Man šobrīd ir Tigi ego boost. tas patiesībā ir 2 vienā- gan split end mender, un var izmantot arī kā leave - in kondicionieri.
Tikko ātri pārskrēju pāri sastāvam, šķiet silikona nebija srakstā; varbūt vienkārši neievēroju..
Es lietoju Firmas By Fama - brilliance serumu - ļoti labs, padara matur mīkstus, spīdīgus, un aizpilda sašķēlušos galus, ka gali izskatās ļoti veseli. var šo līdzekli pasutīt pie manis, jo izplatu profesionālo matu kosmētiku ;) cena 7,75ls :)
Ļoti laba eļļa novājinātiem matiem ir Argan oil - Viena no iedarbīgākajām ēteriskajām eļļām, ko izmanto matu kopšanai. Lieto sausiem, novārgušiem matiem! Mitrina, piesātina un stiprina matus,kā arī atjauno. Mitros matos (nelielu daudzumu)
Jā,tā Argan oil ļoti laba :-) biju dzirdējusi ļoti labas atsauksmes par viņu un nesen Baltic Beauty iegādājos viņu(5 ls maksāja) un tiešām pati pārliecinos,ka ļoti laba(l)
Kas vainas silikonam? Īpaši matu kosmētikā... ;-)
Ja nu kas, tad sastāvā silikons nebūs ierakstīts kā silikons, bet visdrīzāk kā viela ar izskaņu -cone, piemēram, dimethicone.
Nezinu, ir silikons, vai nē, bet es lietoju divus uz pārmaiņām, proti, John Frieda serumu un Paul Mitchell super skinny. Patīk ļoti abi, ja skatās pēc cenām, tad vairāk kā uz pusi lētāks sanāk super skinny (l)