Man arī viena zīlīte lielāka nekā otra. Tas ir normāli un nav jāuztraucas tādā gadījumā, ja nav traucēta vienas vai abu zīlīšu reakcija uz gaismu. To var pārbaudīt pie optometrista/acu ārsta. Tas var būt arī no noguruma tikai uz kādu laiku, tā var būt arī vnk organisma īpatnība, jo viss nav simetrisks. :-)
Manam draugam tā bija..uzreiz nosūtīja uz narkoloģijas analīzēm..bet pēc pāris dienām daktere tik tā "starp citu" izmeta, ka tā varētu būt viena no insulta pazīmēm.
Viņam tajā dienā, kad griezās pie ārsta, bija ļoti slikti.. ļoti augsts asinsspiediens,visu kratīja..
bet beigās saņēma to, ka vajag kārtīgi atpūsties.. par ko, manuprāt, viņš nevarētu sūdzēties..
Nu es dušā pie spoguļa pamanīju ka viena acu zīle mazāka un viena lielāka .
Istabā pie spoguļa tas pats,nekas nemainījās :%27-(
Man vispār skrien šermuļi un neomulīgi paliek ja man kas iesāpas , un taga pie tam vēl viena esmu mājās palikusi ,nav kas mani nomierinātu. :%27-(
Bail ka nav kas nopietns :%27-(
Draugam zvanīju jau teicu ko esmu ievērojusi savās actiņās ,viņš teica lai nomierinos un nepievēršu tam uzmanību un skatos TV un gaidot viņu mājās ,ka viss būšot ok :%27-(
Es nevaru nomierināties .Man tā nav bijis un esmu jau sadomājusies nez ko . :%27-(
iegūglē šito lietu, es mazliet pagūglēju, tur viedokļi bija dažādi, sākot ar vairogdziedzera proglēmām un beidzot ar to, ka viss čiki piki, nav problēmu un tā gadās :) tā ka vienkārši izpēti sīkāk to lietu un, ja kas, tad šauj pie ārsta :) viss būs labi, tak vienmēr ir :)
manāmi lielāka? tak nevar būt tā, ka viena riktīgi plata un otra pavisam šauriņa. parasti jau cilvēki neievēro otra acu zīlītes. neuztraucies :) visu vienmēr var nokārtot, un pirmdiena pienāks nemanot :)
Tev gadījumā apgaismojums gan vannasistabā, gan istabā nav vienā pusē? Pietiek jau degunam mazāku ēniņu uzmest un zīlīte paplašināsies.
vispār šausmīgi patīk, kā izskatās lielas zīlītes. Kādreiz acu ārsti pārbaudēs pilināja tādus pilienus, kas riktīgi paplašina, tad nu bērnībā pēc tādām vizītēm visu dienu laimīga staigaju un šausmīgi skaista jutos :D