Labvakar :)
Man tāds jautājums Jum par zīlniecēm..
Esmu 1x bijusi pie dziednieka,jo jutos emocionāli un morāli iztukšota..bijām pašķīrušies ar draugu un likās,ka dzīvei nav jēgas u.t.t
Aizgāju pie dziednieka..īsti neticēju,ka būs kkas labāks,bet vienk gribējās aiziet.Viņš pateica,ka esmu ļooti noskausta,gandrīz vai nozombēta..izpildija kkādu rituālu..attīrija man visu un iestrāvoja ūdeni.. Un tiešām pēc kādas 1 vai 2dienām palika labi..Jutos kā no jauna piedzimusi..pilnīgi cita sajūta..
Tagad ar draugu viss ir labi,bet viņš ir prom jau kādas 3.ned un atpakaļ būs tikai pēc mēneša un tgd atkal ir tāda sajūta,ka nu vienk dzīvei nav jēgas (skan smieklīgi),gribas,lai ātrāk tās dienas paiet un draugs ir atpakaļ..Bet tas nav tā,ka vienk ļoti gaidu draugu un tā..Man pat negribas īpaši,lai draudzenes nāk ciemos,jo visu laiku ir takā besis nu vienk es pat nemāku izstāstīt.. Nav tās priecīguma un laimes sajūtas..tāds kā nogurums no visa..Tagad domāju aiziet pie zīlnieces..varbūt kāds atkal noskaudis un tapēc tā,bet ja nu nē,ja nu tās ir vienk manas iedomas??
Nevaru izdomāt iet vai neiet..