Mīlestība-savādāka kāda tā ir

Reitings 12
Reģ: 16.11.2011

Sveikas mīļās!Mēģināšu īsi un konkrētigu Esmu kopā ar savu draugu 2 gadus. Esam ļoti tuvi. Pārcietām tikko 6 mēnešuslt viens bez otra (viņš bija devies praksē saistībā ar augstkolā izvēlēto profesiju),1x pa šo laiku tikāmies, jo biju paņēmusi atvaļinājumu un aizbraucu pie viņa uz siltajām zemēm.Mūsu mīlestība kļuva stiprāka, viņš atgriezās un viss ir labāk nekā jebkad bijis. Taču viņš joprojām negrib neko dzirdēt par kopā dzīvošanu,un vēl turpmākos 5 gadus.Es būtu gatava kaut šodien apprecēties un dzīvot kopā, man nav kaut kādi kompleksi vai aizspriedumi, esmu atvērta jauniem pavērsieniem un no saistībām pilnīgi noteikti nebaidos. Ok,es cenšos viņu saprast utt.jo it kā viss taču ir labi,mīlam viens otru utt.Bet tad ir vēl kaut kas - krīzes situācijas ir tās, kad cilvēku iepazīst vislabāk.Tādas ir bijušas 2 situācijas, bet abās no tām man nācās vilties. Viņš negribēja man palīdzēt(pat nepiedāvāja), un ja es pati ieminējos par to, tad viņš negribīgi to uzklausīja, un atbildēja, ka noteikti nē. Šīs situācijas bija saistītas ar naudu, vienā no tām bija kad man ceļojuma laikā bija veselības problēmas, un otra nesen - vienkārši pēkšņas veselības problēmas, kas prasīja bargu naudu, lai uzreiz atrisinātu šīs problēmas(operācija) un sāpes nežēlīgas. Visu nakti raudāju un negulēju,biju nomocījusies no sāpēm.Vēlējos,lai viņš mani aizved pie ārsta uzreiz kā pienāca rīts,bet viņš teica, ka to nedarīs,jo viņam augstkolā svarīga lekcija esot,nevarot kavēt.Lai jau es braucot ar autobusu vien. Nu lūdzu pasakiet man-vai tikai man liekas,ka tas NAV NORMĀLI ??Es nesaprotu kā tā var izturēties pret mīļoto meiteni,mirklī kad attiecības ir tik labas kā nekad agrāk.Nu protams es biju tik izmisusi ka lūdzos viņam,lai aizved mani pie ārsta tomēr..Pēc pusstundas garas lūgšanās un tā jau viss sāpēja un asaras utt., viņš piekrita-dusmīgi uzbļaujot,ka aizvedīs,bet pats uzreiz brauks prom,nevarot kavēt(!) tas ir vienkārši neiedomājami. Protams, viņš palika vēl kādas 40 min ar mani pie ārsta,bet nu beigās viņš tomēr aizsteidzās uz savām lekcijām..Nu ok..bet tas taču nav normāli,ka man tādas lietas bija jālūdz,vai ne? Es vnk biju izmisumā. Ar to vēl viss nebeidzās, viņš bija redzējis un zināja, cik ļoti man fiziskās sāpes utt, un pretsāpju zālēm dzīvoju, man vajadzēja uzreiz 150 ls lai visu atrisinātu, vai arī gaidīt 4 dienas līdz tikšu pie sava ārsta kas šīs procedūras veiktu līdz par 3 x lētāk.Tā kā nebija pa rokai uzreiz šī summa,tad man piespiedu kārtā vajadzēja mocīties 4 dienas. Problēma ir tajā-ka manam puisim šī summa ir pilnīgi -nekas-viņš mierīgi varēja ārstam samaksāt un tajā pašā dienā izbeigt manas veselības mocības, naudu arī būtu viņam tuvākajā algas dienā atdevusi.Bet nē-viņš pat nepiedāvāja, un kad saprata ka es takā lūgšu pēc palīdzības, jau bija sagatavojis atkāpšanās ceļu, lai tikai nebūtu jaatver savs maks. Tas ir vnk neiedomājami... VIņš aizbildinās ar to ,ka naudu man nekad nedos, un ka visā visumā pats sev ir vissvarīgākais un tā būšot vienmēr, nevajagot par to brīnīties..Bet kas tas par murgu mīlās sievietes?? Daudz tādu vīriešu ir? Tas ir skopums?Vai kaut kādi bērnības kompleksi? Kas tas ir? Kā cilvēks var tā mīlēt, teikt ka mīl un pārējā laikā kad viss ir labi-būt tik ideāls, bet vienmēr tiklīdz ir kādas nopietnas problēmas, viņš takā grib novērsties un negrib palīdzēt, Ko man darīt? Pieņemt to ka viņam tāds raksturs?Vai uzreiz izbeigt šīs attiecības?Nu es tiešām ar šāda tipa vīrieti nebiju sastapusies...Kā man rīkoties?Varbūt kādai ir bijis līdzīgi?Paldies jau iepriekš par ietiekumiem;) Jauku un saulainu dienu Jums visām:)

16.11.2011 17:19 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Izlasot kaķumētras pieredzi, radās jautājums - varbūt tas ir viens un tas pats cilvēks?..
bet nu jāpiekrīt cacao - savu puisi novērtēju arvien vairāk!
16.11.2011 19:24 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
kaķumētra, cik briesmīgi :%27-( priecājos,ka tagad tev viss labi :)
16.11.2011 19:26 |

Reitings 506
Reģ: 03.02.2010
priori - pasaule jau ir līdz riebumam maza :-D

bet no pieredzes mācās. galvenais tajā murgainajā purvā, neiestigt tik tālu, ka vairs neteic ārā.
jā, man likās toreiz, ka es varbūt viņu mīlēju, bet ar savu šodien prātu saprotu, ka man vnk bija ārprātā bail. tas arī viss. nesapratu KĀ var otram tik ļoti nodarīt pāri. (t)
16.11.2011 19:28 |

Reitings 12
ārprāc, tas ir kaut kas nenormāls!nabadzīte, taču prieks,ka tagad esi laimīga kopā ar citu mīlošu vīrieti, kurš noteikti ir Tevi pelnījis ;) vēlu Jums laimi :))

paldies dievam tik traki manā gadījumā nav..tur jau tā lieta, ka viss liekas tik nesaprotami un sāpīgi, jo - patiešām viss ir labi, ideāli, cik nu tas var būt..viņš ir zolīds, pieklājīgs, kopts, simpātisks, no labas ģimenes, (tiesa gan izlutināts mazliet), nedzer un nesmēķē, narkotikas nelieto, visu ir pabeidzis ar izcilību un darbā ticis vienmēr uzslavēts...pats bērnībā gandrīz kļuva par invalīdu, gadiem ilgi ārstējās, taču viņam viss ir racionāli, aizbraukšana uz pusgadau "nu kas tad tur tāds?atbraukšu atpakaļ un viss būs tāpat kā bija, būsim kopā.Kas tad nu var mainīties,viss ir vienkārši". un tā vienmēr,,,taapeec jau ir nesaprtama šī rīcība problēmsituācijās....:(
16.11.2011 19:32 |

Reitings 506
cacaō - mjā. tas bija baisi. un neparedzami. un ārēji ilgi neviens neko nenojauta, jo viņš bija tāds psiholoģiskais tirāns. vēlāk jau maskas krita un viss bija kā uz delnas, palika pat mazliet vieglāk, ja zini, ka vēl kāds zin. sākumā man pat mana māte neticēja, jo tas bija tā viņai aizlējis ausis, domāja cik galants, ieturēts, patīkams un pieklājīgs draugs. haa haa...

autorei iesaku izvērtēt ko tu mīli vairāk - sevi, savu labklājību, laimi, sapņus, mērķus, savu dzīvi vai arī to kurš to posta.
16.11.2011 19:33 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
ok, es saprotu un piekrītu, ka normāla tā attieksme nav (abu meitņu gadījumos), bet es nevaru saprast citu lietu - ja ir tik nenormali slikti, ka momentāli jātiek pie ārsta, jāmirst nost, negrib vest utt - meitenes, jūs par ātro palīdzību esat dzirdējušas?! 112 vai 113, moš turpmāk noder
16.11.2011 19:35 |

Reitings 12
kaķumētra-paldies Tev, ka dalījies savā pieredzē, noteikti es padomāšu par šo visu ;) paldies Jums visām meitenes!

Reitings 12
kaķumētra-paldies Tev, ka dalījies savā pieredzē, noteikti es padomāšu par šo visu ;) paldies Jums visām meitenes!

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tas gadījumā psiholoģijā nesaucas egoisms? Tik aprakstītajā situācijā tas jau vairs nav veselīgais egoisms, bet tā pa nopietno.
16.11.2011 19:37 |

Reitings 12
Luxurie - paldies par padomu ;) es saprotu, tādās situācijās būtu jādomā racionāli, kā domā Tu, tas ir pareizi, bet nu ja tādā brīdī blakus ir mīļotais cilvēks, tad, lai cik nu skumja situācija nebūtu, tas ir kā vēl viens pārbaudījums attiecībām, tam ko vīrietis ir gatavs darīt mīļotās dēļ. Man personīgi nekā nebūtu žēl savu tuvāko cilvēku dēļ,tam tā taču būtu jābūt..:/
16.11.2011 19:38 |

Reitings 506
Maleina - paldies un tev novēlu to pašu un vēl vairāk, tev viss nokārtosies, redzēsi! ;-)

ā, vēl viens izcils incidents bija, kad man uzbruka viņa lielais suns un sakoda gurnu un kājai augšstilbu... (rotvellers). manas baltās bikses mirka asinīs, es sev pieskarties nevarēju, jo bija viss sažļambāts. atceros, ka sev liku klāt paketes, lai uzsūc tāsasinis, kas gāzās, baltās bikses bija vājprātā notašķītas... bija jāšuj, jūs domājiet, ka viņš pievērsa tam jelkādu uzmanību? pateica, kaes pati to suni esmu kaitinājusi, bet tam monstram ķēdei jau garām pat neviens nestaigāja. viņš toreiz norāvās.
.... tad es pārģērbos, un viss palika kā nekas nemaz nebūtu bijis. pēc tam pati braucu mājās, meklēju ārstus, tagad vēl rētas ir.

16.11.2011 19:40 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
OMG (t) (t) nedod Dievs tagad kāda cita ar tādu ir kopā... tur jau cilvēkam man liekas mazliet ar galvu nav labi... tas jau vairs nav ne ego, ne tml...
16.11.2011 19:42 |

Reitings 12
kaķumētra-ārprāc, izklausās, ka viņš ir necilvēks pilnīgākais!! paldies dievam, ka aizgāji no viņa!!!!
16.11.2011 19:43 |

Reitings 506
Man - toreiz, kad mani sakoda tas viņa suns, gribēju saukt ātros, bet nu man aizliedza to darīt. (kā jau teicu, draudi, utt. un man bija bail), ceru, ka tu kā vīrietis spēj to saprast un iedomāties. jā, rēcīgi izklausās, bet nu tas ir tas pats, kas mesties zem tanka. viņš tak mazā pilsētā nevarēja tā pazemoties, tādas lietas ir "jānorok". tikai toreiz viņš noraka mūsu attiecības, un prom es biju.
16.11.2011 19:44 |

Reitings 506
jātaisa saraksts ar to "tēviņu" personas datiem un jāpublicē internetā, lai citas neuzraujās.... :-D

apzināti tādus par vīriešiem nesaucu.
16.11.2011 19:46 |

Reitings 124
Reģ: 07.11.2011
Man pat visu izlasot šķiet ka man ar tavu draugu ir līdzīgi raksturi! :-D

Es nevaru arī ar kādu dalīt savu naudu Nevaru un viss un pat negribu par ko tādu domāt :-D , esmu ritīga budze,un skopule ! :-/

Visu tikai sev sev un sev .
Tici man tā ir tāda rakstura īpašība .
Nezinu vai to var mainīt ... varbūt ar laiku un gadiem .

Ja kādai ,vai kādam jāizpalīdz naudas lietās diez ko nepatīk šī tēma .

Ir jau arī cilvēki , kas kādreiz naudas lietās ir smagi kļūdijušies .Tas ir aizdevuši un nedabūjuši atpakaļ vai kas cits ..utt
16.11.2011 19:59 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Kapēc uzreiz nemaksāji no savām rezervēm
??
16.11.2011 20:00 |

Reitings 124
Reģ: 07.11.2011
Par to ka džekiem neliekas svarīgi ja mums kas sāp un vēl pie tam nopietni,tā nu tas ir.

Man bija draugs ar kuru biju 2 gadus kopā . Kad tiešām man vaidzēja vest uz slimnīcu šis teica lai beidzu ākstīties un pīkstēt,atkal mana kārtējā iedoma !
16.11.2011 20:03 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
vai nu es esmu stulba vai kā, bet kāda velna pēc jūs esat kopā ar tādiem idiotiem?!
16.11.2011 20:07 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
JustBe, tapec aizgāji pie draudzenes džeka?
16.11.2011 20:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits