Aha, zobus no rīta. Bet ja caurumu nav, tas nenzīmē vēl, ka viss kārtībā - var būt ar smaganām problēmas, kariess. Pie higēnista mani arī sūtīja. Vēl ja ar kuņģi ir problēmas var būt elpa nejauka. Īpaši ja ir gastroezofageālā atviļņa slimība.
Dažkārt mutē parādās nepatīkama smaciņa, ja pārāk maz tiek lietots škidrums! Protams, vainojami var būt arī zobi un baktērijas, kad ķermenim ir slikta imunitāte. Var ne tikai tīrīt zobus, bet patīrīt tos ar zobu diegu. Cik gan daudz liekas pārtikas nesakrājas zobu starpās un malās, kas ja nav notīrīta, sāk pūt.
Dažām te dzīvē laikam nekad nopietnas problēmas nav bijušas :D
Jā, smird mute visiem no rīta! Nu un? nelec ar rīta buču vecim virsū uzreiz pēc pamošanās.
Man gan, ja esmu vesela un neesmu lietojusi alkoholu, un vakarā pirms gulētiešanas esmu izmagājusi cītīgi zobus un mēli notīrījusi, tad no rītiem nu galīgi nav nekāda diskomforta sajūta mutē. Varu brīvi kādam buču iedot un uzpūst, un viss ok. :-P Ja esmu saaukstējusies vai apslimusi, tad gan no rīta negribas nekādas sarunas un bučas, bet gan ātrāk zobus izmazgāt labāk. Bet nu tas ir tad, kad kakls apsārtis/iekaisis.