Labaakais draugs viirietis

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011

Sveikas, meitenes! Zinu jau zinu, ka veel guljat, bet buus teeminja, kur padaliities ar domaam, kad buusat augshaa!

Nu tad taa! Visi visur tik skandee, ka draudziiba starp viirieti un sievieti nav iespeejama (nu ja nu vien kaads nav neatradicionaali oreinteets), bet savaadaak-nee 8-) Jo vienmeer it kaa viens no abiem saak biidiit kaut ko romantiskaaku, kas visu draudziibu izposta, nu vai arii taa draudziiba paaraug par ko vairaak! BET... es nepiekritiishu, jo mans labaakais draugs ir viirietis, ar kuru es varu tarkshkjeet par pilniigi visu ,pat par manaam attieciibaam, vinjsh ir man kaa braalis un mees dalamies visaa un apspriezham visu.

Maate saka, ka man briinums pagadiijies, ka parasti taa nemeedz buut un ka ar citiem viirieshiem varu nemeegjinaat draudziibas biidiit, jo tikai retums buus ar mieru buut tikai par draugu. Viirieshiem shaadas attieciibas it kaa neesot saprotamas!

Kaa ir jums? Vai ir kaads patiess viirieshkaartas draugs ar kuru nekas intiims nekad nav bijis un nebuus?

16.11.2011 06:49 |

Reitings 712
Reģ: 29.01.2009
Jā man tāds ir.
Patiesībā pilns, man ir vairāk vīriešu draugi nekā meitenes.
Un ir viens draugs,kuru saucu par labāko. Esam pazīstami jau kopš 3 gadu vecuma, kas ir 17 gadi,visu laiku turējušies kopā. Visādiem sūdiem esam gājuši cauri. Viņš pat ir dzīvojis pie manis.
Un nekad nekad nekad nevienam no mums nav ienācis pat prātā,ko vairāk sabīdīt. Vienreiz šī drauga mamma pajautāja vai mums varētu būt sekss, ta nu gan sākām smieties :-D
Un neesam ne viens, ne otrs nesimpātiski.

Man par šo visu ir vienkāršs viedoklis- ir tāds teiciens,ka vīrietim un sievietei vienīgā kopīgā īpašība ir vēlme laiku pavadīt vīriešu kompānijā. Es saviem draugiem esmu čoms. Varu cūkāties un taisīt sūdus, varu dot padomus un parūpēties, kad vajazīgs. Es viņiem pat nedodu iespēju saprast,ka būtu pieejama,ja mani pašu tas neinteresē,un arī mani viņi tā neuztver līz ar to.
12.12.2011 19:02 |

Reitings 688
Reģ: 29.01.2009
eksperiments: http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA
12.12.2011 19:20 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Sanak, lai mes butu miiljaakie - tad man butu jaspej krapt sievu, tapec esmu jums tikai draugs.
12.12.2011 19:28 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Ticu, ka var pastāvēt draudzība starp vīrieti un sievieti,kas balstīta uz profesionālām interesēm, kopīgiem vaļaspriekiem,skolas laiku draudzību, taču tādām labāko draugu attiecībām ar ar niansētu,detalizētu savu sirds lietu izklāšanu otra priekšā gan īsti neticu.Taču tas, ka es tam neticu, nenozīmē, ka tādas attiecības nevar būt, jo viss, ko mēs šeit rakstām, tāpat nāk tikai no mūsu pieredzes, un cik tad daudz viena cilvēka piedzīvotais var aptvert.
Personīgi es vienmēr bez žēlastības esmu pārtraukusi vai samazinājusi jebkādus kontaktus, ja jūtu, ka vīrietis ir pārlieku ieinteresēts manī.Man neatļauj sirdsapziņa uzturēt attiecības ar cilvēku, kas vienkāršas draudzības aizsegā ar žēlām suņa acīm patiesībā no manis diedelē mīlestību, kaislību utt. Fiziski nevaru izturēt to sajūtu, ka otram cilvēkam sāp. Mana taisnīguma izjūta neatļauj šādas nevienlīdzīgas attiecības uzturēt (s) .
Taču, ja runa ir par vienkārši čomiskām attiecībām un kopīgām interesēm kādā sfērā, tad nav nekādu problēmu uzturēt šādu draudzību. Taču es to nesauktu par tādu dziļu draudzību līdz mielēm.
12.12.2011 19:39 |

Reitings 82
Reģ: 07.08.2011
nu tikai draugi nezinu kādu laiku varbūt jā varjo ar laiku kāds var gribēt ko vairāk kā tikai draudzību
12.12.2011 21:14 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Piekrītu sweetrose
12.12.2011 21:14 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Es piekritu gan saldajai, gan tejas rozei. :)

Dazreiz sastopas abi tadi milestibu diedelejosi, un tad jau taas ir taas kopiigaas intereses kaadaa sfeeraa. Bet, budams precets, es, gribu vai ne - nedrikstu but jums kas vairak par draugu, jo esmu apsolijies.
13.12.2011 10:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)