Labaakais draugs viirietis

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011

Sveikas, meitenes! Zinu jau zinu, ka veel guljat, bet buus teeminja, kur padaliities ar domaam, kad buusat augshaa!

Nu tad taa! Visi visur tik skandee, ka draudziiba starp viirieti un sievieti nav iespeejama (nu ja nu vien kaads nav neatradicionaali oreinteets), bet savaadaak-nee 8-) Jo vienmeer it kaa viens no abiem saak biidiit kaut ko romantiskaaku, kas visu draudziibu izposta, nu vai arii taa draudziiba paaraug par ko vairaak! BET... es nepiekritiishu, jo mans labaakais draugs ir viirietis, ar kuru es varu tarkshkjeet par pilniigi visu ,pat par manaam attieciibaam, vinjsh ir man kaa braalis un mees dalamies visaa un apspriezham visu.

Maate saka, ka man briinums pagadiijies, ka parasti taa nemeedz buut un ka ar citiem viirieshiem varu nemeegjinaat draudziibas biidiit, jo tikai retums buus ar mieru buut tikai par draugu. Viirieshiem shaadas attieciibas it kaa neesot saprotamas!

Kaa ir jums? Vai ir kaads patiess viirieshkaartas draugs ar kuru nekas intiims nekad nav bijis un nebuus?

16.11.2011 06:49 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Naivi.
16.11.2011 14:28 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Un kas tad tur ir tik naivs? Domāt, ka starp vīrieti un sievieti var būt tikai draudzība? Tad jau tu pati esi diezgan naiva, jo domā, ka visiem prātā ir tikai zāģu skaidas! Un pat ja arī kāds gribēs ko vairāk? Nu un? Vai tad uzreiz jālec gultā vai jāskrien uz zagsu?! Zini, ir vel pasaulē sievietes ar pašcieņu un ētikas normām, un ja tev pašai nav tādu draugu puišu vai arī visi no tevis grib tikai vienu, tad nevajag domāt, ka visiem tā ir! Saudzē savus nervus ar ironiskiem komentāriem, jo ne vienmēr tev būs taisnība! Kaut gan tu droši vari tā domāt! ;)
16.11.2011 19:54 |

Reitings 124
Reģ: 07.11.2011
Bandita
Bet protams saulīt . (l)
16.11.2011 20:05 |

Reitings 606
Reģ: 17.04.2011
Var būt šāda draudzība :)
man ir, pat vairāki šādi vnk draugi.
Bet jābut gataviem, ka kādreiz var kāja paslīdēt. Tā man arī ir gadījies un pēc tam šis cilvēks ir zaudēti. Jo vnk čomošanās vairs nav iespējama.
Bet - varbūt tie cilvēki, ar ko gadās, nav mums īstie draugi. Jo ar īstiem draugiem negadās.
16.11.2011 20:19 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nez nez, man vienmeer ar tiem draugiem ir bijis taa uz robezas, ja tik es pakaptos soli pretim - viss notiktu. Diezgan padaudz man vinji bijushi, bet daudzreiz draudziiba arii beigusies, izdzeesushi mani no draugiem pat. Reizeem peec ilga laika uzrodas, ar taadu nedaudz aizvainotu intonaaciju - `nu kaa tad tev klaajas`.
Viens no skolas, ar ko tagad peec gadiem 7 atjaunojaam attieciibas, tomeer atkal saprata, ka neesot ticis paari un nekas nesanaakshot. Viss likaas tieshaam lieliski, atcereejaamies vecos laikus utt. Kad es pa draugam staastiju par savu viirieti, ar ko iepazinos, vins mani teica - tu jau nesaproti, izsleedza no visiem saviem kontaktiem un veelaak atsuutiija man sarakstiitu dziesmu..
Paskatoties uz mani i nepateiksi, neesmu nekaada Merlina Monro, neflirteeju, neizaicinu, staastu par saviem simpaatijaam, bet sazin kas vinjiem galvaas daraas.
16.11.2011 20:32 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Domaaju, nevajag vinjus tik tuvu pielaist, jo taada esmu - ja reiz draudzeejos, tad ir dzilaas sarunas, dveeseles atklaasana, kas vinjiem iespeejams rada maaniigu intimitaates sajuutu. Lai saglabaatu heteroseksuaala viiriesha un sievietes draudziibu, iespeejams sievietei jaaspeelee peec vinju likumiem, jaabuut savam chomam, nav ko tur ielaist jebkaadas sentimentalitaates.
16.11.2011 20:35 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
manuprāt, tāda draudzība var būt vai nu agrā bērnībā vai jau nobriedušā vecumā. starp jauniešiem, vai virs 20 gadiem ir pārāk grūti noturēt to robežu, īpaši jau puišiem/vīriešiem. man arī bijuši daudzi vīriešu kārtas draugi, bet nu agri vai vēlu tā vairs nav patiesa draudzība, jo kādam radušās jūtas. es domāju, ka varu atrast vīriešu kārtas draugu, bet tad nedrīkstu pielaist par tuvu, nu kā jau karinjo pēdējā komentārā ļoti smuki pateica :-)
16.11.2011 21:04 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Ir man vairāki paziņas/draugi vīrieši, forši parunāt, izsmieties, sazvanīties un sarakstīties, sekss utml.izdarības man ar viņiem nav un nebūs:)
18.11.2011 20:47 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
100x cilāta tēma.
var būt tad, ja kaut kas jūsu starpā ir bijis, ir abpusēji saprasts, ka tā ir bijusi kļūda un vispār ideāli, ja tagad katram ir 2. pusīte.
Tāda lūk mana pieredze :D
18.11.2011 21:35 |

Reitings 62
Reģ: 16.08.2011
Man bija visvis-labaakais draugs. Zinaaju, ka vinjam patiku arii kaa meitene, visi draugi arii to teica, bet es tomeer uztveeru vinju tikai kaa draugu. Vienaa kaatreejaa balliitee vins taa vienk pateica, ka miil mani un es, protams, pateicu, ka arii vinju ljoti miilu, bet...kaa braali. Nevareeju iedomaaties tajaa briidi, ka tas vinju tik ljoti ietekmees vai, ka vinjs vispaar ko atcereesies no taa tusinja. No naakamaas dienas vinjs vispaar ar mani iipashi nerunaaja, nebija draudziigs (iznjemot, ka iedzeeris, tad bijaam vecie daugi) un taa liidz pat shai dienai vairs ar vinju netiekos. Zinu, ka vinjam ir nopietnas attieciibas un man prieks par to! Bet tomeer tas nemaina faktu, ka vinjs vienk mani nogrieza no savas dziives un man tas ljoti, tieshaam ljoti saapeeja. :-/ ne vienmeer tu atrodi tos iipashos civeekus un ne visiem cilveekiem ir labaakie draugi. Bet pati jau biju vien vainiiga. Vinjam taa labaak laikam :) Taa kaa ar tiem drugiem uzmaniigi!
18.11.2011 22:17 |

Reitings 509
Elenii, es arii zinu, ka vinjam patiiku kaa meitene, bet arii zinu, ka vinjsh nekad, NEKAD neuzdroshinaasies mani apgruutinaat ar savu patikshanu! Vinjsh noveertee muusu draudziibu ne mazaak kaa es un zinu, ka neietu to apdraudeet ar kaut kaadaam romantiskaam muljkjiibaam, iipashi zinot par mana viiriesha eksistenci!
19.11.2011 07:59 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Man vidusskolas laikaa ari bija taa, ka es draudzejos, draudzejos ar vienu meiteni (ne bucojamies, neko, vienkarsi - draudzeejaamies). Bet reiz redzeju, ka vina ar vienu citu puisi kokjetee, tadel sajutos lieks, un vairs nekur ar vinu negaju, nesarakstijos.
19.11.2011 10:24 |

Reitings 509
Man, muljkjiigi!
20.11.2011 04:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izlasiju tikai virsrakstu un viss. jau domas ir par to-nav tas iespejams.
20.11.2011 04:05 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
nu, man ir ļoti labs draugs, kas ir pabijis arī fuck buddy statusā, kamēr abi bijām brīvi. un neko, tā ir viena no draudzībām, kuru savā dzīvē vērtēju visaugstāk un nevarētu sevi iedomāties bez tās
par attiecībām nekad neesam domājuši, un jā, droši vien tur viss noietu greizi, ja viens no mums gribētu, bet otrs ne. bet sekss tur neko nav sabojājis vai padarījis neveiklu :)
20.11.2011 04:10 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
It kā ir iespējams, bet ja tu ar viņu nolaid vai vēl trakāk - pārguli, vienkāršā, čomiskā draudzība ir sabojāta. Es esmu arī pēc tam tēlojusi, ka viss ir kārtībā un esam vēl aizvien labi draugi, bet iekšēji jūtu, ka vairs nav tās vieglās, draudzīgās attiecības, kādas bija agrāk. Ja tiešām ir gadījies kāds labs draugs - vīrietis, tad labāk sargies šajā ziņā, ja vēlies attiecības saglabāt.
Laikam jāpiekrīt šim - Vīrietis un sieviete var būt labākie draugi. Kamēr nepiedzeras.
20.11.2011 04:25 |

Reitings 54
Reģ: 12.12.2011
Man arī viens no labākajiem draugiem ir sieviete. Nekādu problēmu. Pārgulēt netaisos ;-)
12.12.2011 17:12 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Man ir viens labs skaipa draugs vairakus gadus (dzive ari esmu redzejusi), bet ta ka runajam tikai internetaa, mums ir ideala draudziba...

bet dzivee jau taa nebutu.
12.12.2011 18:01 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Neviens nekļūst par sievietes draugu, ja spēj kļūt par tās mīļāko.
Onorē de Balzaks

12.12.2011 18:46 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Man bija divi ļoti labi draugi. Ar vienu man šis un tas jau bija bijis, bet kaut kā nesanāca, tāpēc palikām kategorijā "tikai draugi", otrs mani gribēja, bet es nedevos. Un viņš bija ar mieru vienkārši būt mans draugs. Tāpēc es saku, ka draudzība ir iespējama, bet ne bez kaut kādas vēlmes uz kaut ko vairāk. Galvenais ir tas, ko ar šo vēlmi dara - apvalda vai ļaujas.
12.12.2011 18:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)