attiecības jeb kā būt kopā

Reitings 350
Reģ: 06.01.2011

tāda pļāpājamā tēma ar jautājumu-ko jums nozīmē attiecības? vai tas,ka tu plāno uzreiz nākotni-bērnus,kāzas utt vai tomēr,ka jūs satiekaties,esat viens otram uzticīgi- vnk esat viens otram.

izsakiet savu viedokli :)

14.11.2011 01:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man jasaka ,ka man vards attiecibas noteikti nenozime kazas,bernus utt
Es tapec biezi uzsveru,ka gribetu attiecibas,bet laikam negribetu but preceta.Esmu sapratusi ,ka man loti patiktu ,ka man ir draugs,bet tomer butu ari tada briviba-tas nenozime krapsana,bet tomer tadas attiecibas,no kuram varetu ari izstaties,ja vajadzigs!
Laliba ,man liekas, kaut kas loti liels-liels darbs,lai to varetu noturet daudzus gadus! (l)
14.11.2011 05:35 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Par šo tēmu nesen aizdomājos. sapratu, ka galvenais nopietnās attiecībās ir cieņa un uzticēšanās, atbalsts un mīļums. Un ja tas viss ir, tad jūtas, protams, arī rodas. Es nevarētu mīlēt cilvēku, kas mani necienītu un izturētos pret mani nožēlojami.
Cita lieta ir brīvās attiecības- uz tām var pievērt acis. Brīvajās attiecībās man svarīgāk būtu fiziskā saikne, ne tik ļoti garīgā.
14.11.2011 16:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits