Visus četrus studiju gadus paralēli strādāju apmēram 120-130 h mēnesī. Ļoti reti sanāca pilna brīvdiena, jo darbadienās bija studijas un uzreiz pēc tam pa taisno uz darbu. Brīvdienās gandrīz vienmēr jāstrādā. Citreiz, kad atceros un pārdomāju to laiku, nekādi nesaprotu, kā to izturēju, jo studēju programmā, kur bija daudz jādara, jālasa, jāiedziļinās, lekcijas kavēt nedrīkstēja. Privātās dzīves praktiski nebija (visu šo 4 gadu laikā biju bez attiecībām, jo tas tiešām bija pēdējais, par ko biju spējīga domāt!). 3. kursā slimoju KATRU mēnesi - pārsvarā saaukstēšanās un problēmas ar vēderu (novājināta imunitāte). Biju ļoti nomocījusies, pārgurusi un nelaimīga, bet tajā pašā laikā varēju sevi uzturēt un, kas pats galvenais, pamatīgi audzināju raksturu. Uzskatu, ka viss notikušais ir tikai nācis man par labu, bet otrreiz dzīvē es to nekad vairs nedarītu!
Šobrīd studijas esmu pabeigusi, bet smieklīgi ir tas, ka strādāt vienkārši pilnas slodzes darbu man jau šķiet par maz :D Esmu pieradusi visu laiku kaut ko darīt, tāpēc šobrīd man ir divi darbi, taču teikšu, ka tas ir daudz vieglāk kā studijas+darbs, jo par studijām jādomā arī tad, kad atnāc mājās, ir jāmācās, jāraksta darbi, jākārto sesijas utt.
Tā kā iespējams tiešām ir viss, svarīgākais ir saprast, ko Tu vēlies un vai Tev tas patiešām ir nepieciešams! Dzīvojam taču vienreiz, ir jāmīl un jāciena sevi!