Izgāšanās,

Reitings 265
Reģ: 29.01.2009

Gribās sestdienas vakara pozitīvisma devu, tāpēc jautāšu -

pastāstiet par kādām situācijām (pēdējā laikā vai vispār dzīvē), kad esat pamatīgi izgāzušās, nu tā, ka "zeme atveries" :D

Sākšu ar sevi.

Agrāk dejoju sporta dejas un man bija kleitiņa, kur visa mugura bija plika un priekša turējās tikai uz gumijām. Tad nu reiz, pašā sacensību karstumā, viena gumija pārplīsa un atkailināja manu krūti. Turpināt dejot nevarēju, jo deja prasīja plašas roku kustības, kuras, turot kleitu, es veikt nevarētu, tāpēc vienkārši ņēmu un nomuku nost no laukuma, atstājot savu partneri vienu pašu. Tad bija punķi un asaras, bet šobrīd nāk smiekli par to situāciju :D

13.11.2011 00:10 |

Reitings 560
Reģ: 19.06.2010
Par peldkostīmiem runājot :-D

Es nezinu, kas vainas manam mīļākajam peldkostīmam, bet ar izmēru viss ir ok, izskatās un pieguļ ideāli, bet kad es es esmu ūdenī, biksīšu daļa ir tāda vaļīga :-D un biksītes it kā "atlec" no ķermeņa. It īpaši priekšējā daļa (s) nesen tikai to pamanīju, kad biju publiskā baseinā un cerēju, ka neviens nepamanīs ar ūdens brillēm vai tā pat... Peldēšanai jāmeklē tagad īpašs peldkostīms ar super stingrām biksītēm (s)
13.11.2011 04:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Felixx-iedomajos kads tas bija saldais ediens viriesiem (l) !Liekas tu esi loti smuka sieviete,spriezot pec ierakstiem! (l)
Es pec sava gadijuma vienmer velku kopejo-tadu stingru, izturigu peldkostimu! :-D
13.11.2011 05:23 |

Reitings 145
Reģ: 29.09.2011
Pēdējais fail bija tāds. Gāju ārā no Maximas, runāju pa telefonu un ko tik tur vēl nedarīju un ieskrēju stikla durvīs..faaak, tas bija sāpīgi un biški apkaunojoši. Viena krievu tantiņa pat pateica: Smotri kuda idjoš spjašaja krasavica :D
13.11.2011 16:13 |

Reitings 1202
Pirmais, kas nāk prātā - kāpu tramvajā pēc vienas meitenes, kas man netīšām ar elkoni pa galvu ievilka. Atvainojās, viss ok. Iekāpjam tramvajā, viņa apstājas pie etalona automāta un es viņai netīšām iespēru pa kāju. Viņa laikam domāja, ka es atriebjos:D

Ai, man arī viens peldkostīms tāds neforšs. Ja lecu dīķī ar galvu pa priekšu, tad apenes šļūk nost, ja bombačkā, tad augša jāpietur:D Nācās meklēt viendaļīgo peldkostīmu no pusaudžu gadiem.
13.11.2011 16:52 |

Reitings 93
Reģ: 23.03.2011
tas bija pirms kādiem 5 - 6 gadiem ome mūs ar māsīcu aizsūta uz veikalu kas atradās kādus 2km no mājām lai nopērkam visu kas vajadzēja :D esam jau pārdevējai visu paprasījušas visu ko vajadzēja un jau taisāmies maksāt kad tikai pamanījām ka maku esam aizmirsušas mājās :D :D tā nu dabūjām iet uz mājām pēc maka un iet vēlreiz un to pašu veikalu:D:D
13.11.2011 17:01 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
pirms vairākiem gadiem, bija vēl braukšanas kartiņas, kāpu autobusā un sapratu, ka viņa nav tur kur tai vajadzētu būt, nodomāju, ka varbūt izkritusi pieturā. Izbāzu galvu, lai paskatītos un tieši tajā brīdī autobuss aizvēra durvis, iespieda galvu, tā, ka galva paliek ārpus autobusa.

Konduktore mani sāka vilkt aiz vidukļa iekšā autobusā, bet tak sāp! spēru viņai ar kājām, lai tak nerauj :D
13.11.2011 17:07 |

Reitings 139
man uzreiz nāk prāta mana 1. diskotēka :-D
man toreiz bija 10 gadi un tas notika jaunrades namā.Es staigāju apkārt ar gumijas cimdu,kurš bija pilns ar ūdeni,iegāju deju zālē-visi dejo,tumsa,skan stilīga mūzika... Kaut kādā veidā mans cimds turpat pie durvīm pārplīsa un viss ūdens iztecēja.Būdama kārtīga meitene,aizgāju pēc lupatas,ienācu deju zālē,ieslēdzu gaismu un sāku mazgāt grīdu :-D Lieki teikt,ka visi dejojošie apstājās un blenza uz mani,bet es neapjuku un pabeidzot izslēdzu gaismu un aizgāju :-D
13.11.2011 17:08 |

Reitings 1202
aqua, kāda velna pēc tu biji diskotēkā ar cimdu, kas pilns ar ūdeni? :D

Vienreiz ar draugu benzīntankā biju. Kamēr viņš lej bākā, es iegāju iekšā hotdogus nopirkt. Izeju ārā, paraustu mašīnai durvis, ciet. Skatos apkārt, kur šis ir, skatos - kaut kāds cits džeks nāk un lupī man virsū, es vēl atlupīju pretī, šis kāpj mašīnā iekšā, un tad es tikai pamanīju, ka tā ir pavisam cita mašīna, pat nav līdzīga mūsējai, tikai krāsa tā pati un vieta; draugs, izrādās, bija pabraucis nost:D A es kā muļķe laužos svešā mašīnā iekšā:D
13.11.2011 17:16 |

Reitings 2258
Man aizvakar gadījās tā.. Tā kā nesen tikkai ieguvu autovadītaja apliecību, pienāca pirmā reize vienai kkur braukt. Izeju ārā, iekāpju mašīnā, iedarbinu..secinu, ka neko nevarēs redzēt, jo uz loga izveidojusis tāda neliela sniega kārtiņa, balta..saslēdzu logu sildītajus, kustinu tos logu tīrītājus, nekas nepalīdz. izkāpju ārā, nokasu ar to lāpstinu visu priekšējo logu, viss ok. iekāpju, ar pulti atveru vārtus, braucu atpakaļgaita ārā un skatos spoguļos, lai varu pareizi izgriezties. tad saprotu, ka kreso spoguli neredzu, jo uz tā malējā loga arī vēl tas sniegs, atkal kāpju ārā un tīru..kaimiņiene protams visu pa logu vēro un smejas par blondīnu gājieniem :D
13.11.2011 17:24 |

Reitings 1434
Kalena-nosmejos lidz asaram.

+Kad lidmasina piezemejas LV, zvaniju mammai, paraleli salona kravaju mantas, viss bija labi lidz bridim, kad man viens calis, kas sedeja man prieksa, nejausi ar elkoni iebelza pa manu aci. Atceros, ka vel pa telefonu mammai sudzejos. Tas calis ta ari neatvainojas.

+Runajot par peldkostimiem, man bija viens Adidas peldkostims, kuram bija baigi daudz birkas sabaztas. Ta nu vienu reizi gaju peldeties, gribeju jau lekt, bet mani peksni apstadina un jautaja, kas tie par papiriem man sabazti aizmugure,protams, griezos, nenotureju lidzsvaru, automatiski keros pie garaka koku zara, rezultata ieslucu udeni ka Tarzans.
13.11.2011 17:32 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
kalena :D:D:D
13.11.2011 17:33 |

Reitings 119
Reģ: 13.11.2011
Biju uzaicinājusi savus draugus ,radus uz savu apaļo gada jubileju .
Biju sarīkojusi visādas atrakcijas un spēles , lai nevienam nebūtu garlaicīgi . :-)

Tā nu es ap saviem visiem šiverējos , kad pat nepamanīju ka mana kleitiņa bija atlocījosies uz augšu un viss viens sāns dupsim pliks . Neko jau nejutu ka kleitiņa nolocijusies uz augšu ,jo zeķubikses kājās bija.

Draudzene pasauca maliņā un pateica lai noloku kleitu uz leju . :-O
Bija tāds kauns ! :%27-( Jautāju cik es ilgi jau šitā staigāju ?Viņa man atbildēja ka nezinot , gan jau pāris ieraudzīja :-D
13.11.2011 18:33 |

Reitings 119
Reģ: 13.11.2011
pāris cilvēki ieraudzīja :-D
13.11.2011 18:34 |

10 gadi
Reitings 893
Dzīvoju kopā ar draugu un viņa mammu, viņa pirmajā stāvā. Ienācām mājas un ejam jau pa trepēm un es situ draugam pa dibenu, viņš saka: ko tu dari? es atbildu: stumju tavu kaksi iekšā :-D bet viņš to prasīja mammai, jo viņa bija uznākusi augšā un es viņu neredzēju, man bija tāds kauns :-D :-D
13.11.2011 21:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!